Nikol Šerzinger o novoj ljubavi: Devojke, poštujte dobre momke

Nikol Šerzinger o novoj ljubavi: Devojke, poštujte dobre momke

Autor: | 22/08/2016

0

 

Nakon dugogodišnje, mukotrpne veze s vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, Nikol Šerzinger je ponovno u vezi sa sportistom.

Zanosna 38-godišnja pevačica već je godinu dana u vezi s 25-godišnjim teniserom Grigorom Dimitrovim za kog se nada da bi mogao da bude "onaj pravi".

U najnovijem broju časopisa "Fabulous", Nikol je progovorila o novom i bivšem dečku i tipu muškarca koji ju trenutno privlači.

Na pitanje da li je veza sa teniserom ozbiljna, odgovorila je:

- Nadam se da jeste. Ja sam osoba koja snažno voli. Zajedno smo već neko vreme i pokušavam da žiim u trenutku i da budem srećna.

Ona je Grigora opisala kao "dobricu".

- Dobro je za devojke da budu s dobrim momcima. Poštujte dobre momke, oni mogu da pobede! On je toliko sladak! Odlično je kad oboje imate karijeru pa imate prostora da se posvetite sebi i svojim poslovima.

Na pitanje da li planiraju i decu, Nikol kaže:

- S vremenom, ali ne sada. Definitivno želim porodicu. Samo bog zna kada će to biti. Ali znam da ću, kad postanem mama, odgajati decu na način na koji je mene odgajala moja majka. Rodila me je sa 18 godina i odgajala sasvim sama. Ona je najsnažnija i nejnesebičnija osoba koju poznajem. Ona je moj anđeo.

Ona je otkrila i u kakvim je odnosima sa bivšim dečkom.

- Mislim da želimo jedno drugom najbolje. Da budem iskrena, to je u mojoj prošlosti i želim da prošlost ostane prošlost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images