Lindzi Lohan zahtevna: Želim privatni avion, luksuzni apartman i sastanak sa Putinom!

Lindzi Lohan zahtevna: Želim privatni avion, luksuzni apartman i sastanak sa Putinom!

22/08/2016

0

Holivudska glumica Lindzi Lohan našla se nedavno u centru medijskog skandala nakon što je njen bivši verenik, Igor Tarabasov, na jednoj plaži u Francuskoj, fizički nasrnuo na nju. Nekoliko nedelja nakon skandala, jedna ruska televizija zatražila je intervju sa glumicom a Lindzi im je isporučila listu bizarnih zahteva.

Naime, producenti "Pust govoryat", najpopularnijeg tok-šoua u Rusiji izrazili su želju da snime emisiju o turbulentnoj vezi ruskog plejboja i holivudske glumice, u kojoj bi gostovala Lohanova. A kako navodi "TMZ", glumica je spremna da se pojavi u pomenutoj emisiji, ukoliko producenti ispune sve njene zahteve, prenosi Blic.

Osim što je tražila da joj producenti iznajme privatni avion kojim bi došla u Rusiju, i luksuzni apartman koji bi koristila tokom boravka, Lohanova je navela da želi da se upozna sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom kao i da se fotografiše sa njim.

Za sada, nije poznato da li su čelnici ruske televizije spremni da joj izađu u susret, ali su izrazili čvrstu nameru da snime emisiju sa njom. Pogotovo, jer očekuju a Lindzi iznese sve detalje veze sa Igorom Tabasovim, sinom ruskog biznismena i milijardera Dimitrija Tabasova.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/M G guliver/splash/getty
Tagovi: Lindzi Lohan