Holivudske ljubavi koje su buknule na snimanju

Holivudske ljubavi koje su buknule na snimanju

Autor: | 23/08/2016

0

Filmski zapleti i raspleti, životni scenariji po kojima mogu da se snime odlične romantične drame, a u glavnim ulogama - pravi glumci.

Anđelina Džoli i Bred Pit

Ljubav između Anđeline Džoli i Breda Pita traje nešto duže od jedanaest godina, međutim, malo je nedostajalo da se uopšte i ne dogodi, jer je holivudsku divu na snimanju zajedničkog filma "Gospodin i gospođa Smit" trebalo da igra druga lepotica, Gven Stefani. Iako je Bred te 2005. godine bio u srećnom braku sa Dženifer Aniston, nije mogao da odoli čarima zanosne Lare Kroft. Vatra strasti vrlo brzo se rasplamsala i zapalila svet šou-biznisa. Zvezda "Prijatelja", koja se ni kriva ni dužna iznenada našla u ljubavnom trouglu, nikada se nije potpuno oporavila od razvoda, a lepa Anđa je zgodnom glumcu zabranila da čak i pomisli na bivšu suprugu.

Posle toliko zajedničkih godina i dece, biološke i usvojene, oboje tvrde da im se ljubav jednostavno desila i da u početku nisu ni planirali da ostanu zajedno. U međuvremenu su se venčali i postali najslavniji holivudski par. Samo je još burna veza Elizabet Tejlor i Ričarda Bartona svojevremeno uspela da izazove ovoliku pažnju.

Dženifer Aniston i Džastin Teru

Mnogo vremena je prošlo dok simpatična Rejčel iz "Prijatelja" nije ponovo stala na noge i otvorila srce za novu ljubav, budući da je krah romanse sa Bredom Pitom za nju bio više nego bolan. No, Dženifer Aniston smogla je snage da izdrži i udare tabloida, i sažaljenje javnosti, i Anđelinu Džoli, toliko da ju je magazin GQ tada proglasio muškarcem godine. Sadašnjeg supruga, kolegu Džastina Terua, primetila je u komediji "Tropska grmljavina", a onda su se sreli na jednom snimanju pre pet godina.

- Bio je izuzetno drag i ljubazan, ali u isto vreme veoma mračan i misteriozan. Na prvi pogled izgledao mi je kao serijski ubica. Tek kasnije sam shvatila da je zapravo najbolja osoba na svetu - izjavila je Dženifer, koja je u Džastinu konačno pronašla srodnu dušu. Posle brojnih nagađanja hoće li se udati za njega, i da li će se uopšte ikad više ponovo udati, glumica mu je prošlog leta ipak izgovorila sudbonosno "da" na tajnom venčanju na njihovom posedu u Los Anđelesu.

Eva Mendez i Rajan Gosling

Veza između zanosne Kubanke i jednog od najvećih holivudskih zavodnika poreklom iz Kanade od početka je obavijena velom tajne. Eva Mendez i Rajan Gosling ne dozvoljavaju ni medijima ni brojnim obožavaocima da makar provire u njihov mali raj, privatan život čuvaju pod etiketom "strogo poverljivo", a u dva navrata vešto su uspeli da sakriju i radosne vesti da su postali roditelji.

Počeli su da se zabavljaju 2011. godine, kada su se upoznali na snimanju drame "Kuća iz borova". Od tada su nerazdvojni. Lepa Eva i sedam godina mlađi Gosling izbegavaju da se zajedno pojavljuju na crvenom tepihu, ali je glumac pred prošli Božić odlučio da otvori dušu za magazin "Hello!". Tada je na pitanje kako bi trebalo da izgleda njegova idealna žena odgovorio vrlo jasno i jednostavno:

- Bitno je samo da ona bude Eva Mendez. Ništa drugo ne tražim.

Pre dve godine dobili su kćerku Esmeraldu, a ovog aprila glumica je rodila još jednu devojčicu, kojoj su takođe dali špansko ime - Amada.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds

Teško je naći zamenu za Skarlet Johanson, koja se godinama visoko kotira na listi najseksepilnijih žena današnjice. Nije bilo lako Rajanu Rejnoldsu da je preboli, a ni javnosti da shvati zbog čega se rastao par za koji su svi bili ubeđeni da je savršen i neuništiv. Srećom, na vreme se uključio "Zeleni fenjer", akcioni film koji je zgodnom Rejnoldsu osvetleo put do nove ljubavi. Upravo na snimanju ovog ostvarenja upoznao je buduću suprugu, glavnu junakinju popularne serije "Tračara", Blejk Lajvli.

No, ljubav se rodila pod veoma čudnim okolnostima - na duplom sastanku na kojem se Rajan pojavio s drugom devojkom, dok je Blejk došla s drugim dečkom. Njihovi partneri su se dosađivali, ali njih dvoje uspeli su da nađu zajednički jezik. Glumac je kasnije priznao da se u koleginicu koja važi i za ikonu stila zaljubio iste večeri. Ubrzo su počeli da žive zajedno, potom su stali i na "ludi kamen". Prošle godine postali su roditelji devojčice po imenu Džejms, a u junu se porodici pridružila još jedna beba.

 

U svetu poznatih postoji mnogo parova koji su odlučili da najsrećniji dan proslave daleko od očiju javnosti i medija, sa željom da uživaju samo u krugu najbližih. Tajna ceremonija bila je idealno rešenje i za britanske zvezde Danijela Krejga i Rejčel Vajs. Njihovom venčanju prisustvovale su samo četiri osobe, uključujući njenog sina Henrija i njegovu kćerku Elu.

Aktuelni Džejms Bond i lepa "oskarovka" poznavali su se i pre rada na zajedničkom filmu "Kuća snova", koji su snimili 2011, iste godine kada su se venčali, posle šest meseci veze. Posle raznih neuspešnih romansi i ljubavi u koje su se razočarali, shvatili su da su stvoreni jedno za drugo dok su se družili na snimanju.

- Oboje više volimo da provedemo veče u kuhinji nego na crvenom tepihu. Kada dođete u četrdesete, znate šta vam je potrebno i gde to da nađete - rekla je Rejčel u jednom od retkih intervjua u kojima je pristala da odgovara i na pitanja o privatnom životu.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver/getty/cover/images/splash
Tagovi: holivud