Neverovatna životna priča Kerol Midlton: Od stjuardese do bake kraljevske dece

Neverovatna životna priča Kerol Midlton: Od stjuardese do bake kraljevske dece

Autor: | 25/08/2016

0

Životna priča Kerol Elizabet Midlton počinje u skromnoj kući u Londonu. Rođena je 31. januara 1955. godine kao kćerka Doroti Harison i Ronalda Goldsmita.

Status i bogatstvo koje sada, u svojoj 61 godini poseduje, nimalo je nisu promenili i udaljili od moralnih vrednosti i principa koje je stekla u porodici - naporan rad, dobri maniri i porodica iznad svega.

Kada je Kerol imala 11 godina, njen otac, po profesiji građevinski radnik, uspeo je da zaradi i uštedi novac kako bi im kupio kuću u malo elitnijem delu grada, piše američki Hello magazin, a prenosi Stil.

Snažan karakter i želju za uspeh nasledila je od svojih roditelja i vrlo mlada počela da zarađuje novac. Vikendom je radila u prodavnici, a kasnije se zaposlila u britanskoj avio kompaniji kao stjuardesa. Taj period bio je preloman u njenom životu. Ludo se zaljubila u pilota Majkla Midltona, svog sadašnjeg supruga.

Kerol sa suprugom Majklom

Ubrzo potom, 1980. godine, Kerol i Majkl stali su na ludi kamen. Venčanje je održano u crkvi Svetog Džejmsa i moglo bi se opisati u dve reči - elegantno i opušteno. Klasika je, čini se, zajednička crta za sve Midlton dame.

Kada je zatrudnela sa Kejt, Kerol je rešila da napusti posao u avio kompaniji i pronađe drugi način za zaradu, takav da ne mora da bude daleko od kuće. Od stjuardese postala je poslovna žena.

Osnovala je svoju firmu koja pravi dekoraciju za svečanosti i zabave. Posao je dobro krenuo i uspela je da obezbedi svojoj deci - Kejt, Pipi i Džejmsu - obrazovanje u privatnim školama. Postala je milionerka.

Kerol sa suprugom, ćerkom Pipom i sinom Džejmsom

U društvu plemićki, poput kraljice Elizabete i Kamile Parker, Kerol izgleda sasvim opušteno i odmereno, sa dozom poštovanja, ali nimalo ulizivački. I te kako zna drži do sebe i svog stava.

U šetnji sa kraljevskom porodicom

Ispod hladne spoljašnosti, krije se topla i brižna žena, majka i supruga. Kako njena ćerka, vojvotkinja od Kembridža kaže "savršena dadilja njene dece", naslednika britanske krune.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: kerol midlton