20 televizijskih zvezda koje ste voleli, a niste ni znali da ih više nema (video)

20 televizijskih zvezda koje ste voleli, a niste ni znali da ih više nema (video)

Autor: | 25/08/2016

0

Smrt velikih glumačkih zvezda javnosti gotovo nikad ne promakne, a ovo je popis TV glumaca čije smrti su nekima možda promakle.

Džejms Ejveri - popularni ujak Fil iz jedne od omiljenih humorističkih serija devedesetih "Princ iz Bel Aira" umro je 2013. od komplikacija nakon otvorene operacije srca. Uz najpoznatiju ulogu, glumio je i u stotinjak drugih filmova i TV serija.

via GIPHY

Bred Renfro imao je sve predispozicije da postane jedan od najvećih glumaca Holivuda. Karijeru je počeo sa samo 11 godina kad je glavnom ulogom u velikom hitu "Klijent" oduševio i kolege Suzan Sarandon i Tomija Li Džonsa. Pojavio se i uz De Nira, Breda Pita i Kevina Bejkona u još jednom hitu "Sleepers" 1996. Početkom novog milenija malo je zastranio, a 2008. predozirao se heroinom.

Marsija Valas najpoznatija je po pozajmljivanju glasa učiteljici Edni Krabapel u legendarnim Simpsonovima, ali i pre pojavljivanja u jednom od najpopularnijih animiranih filmova svih vremena, imala je više nego solidnu holivudsku karijeru. Glumila je u serijama kao što su Murphy Brown, Puna kuća, Porodica Adams...

via GIPHY

Vendi Džo Sperber proslavila se po ulozi mlade majke Majkla Džej Foksa u kultnom filmskom serijalu "Povratak u budućnost", a osim što je bila sjajna glumica, bila je i aktivistkinja za prava pacijenata obolelih od raka. Nažalost, u 47 godini od iste bolesti je i preminula, piše Index.hr.

via GIPHY

Na listi su još Dejv Ledženo poznat po ulozi vukodlaka Grejbaka u filmovima o Hariju Poteru, Sevjer Svitin iz serije "Svi vole Rejmonda", Liza Robin Keli iz "Vselih sedamdesetih", a ko su ostali pogledajte u videu...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: holivud

Pročitajte još