Ovako sada izgledaju deca Anđeline Džoli i Breda Pita!

Ovako sada izgledaju deca Anđeline Džoli i Breda Pita!

Autor: | 25/08/2016

0

Svetski poznata holivudska glumica Anđelina Džoli jedna je od prvih slavnih žena koja je usvojila dete.

Anđelina i Bred imaju šestoro dece, troje usvojenih i troje bioloških. Zanimljivo je da njihova ćerka Šajlo, najstarije biološko dete holiuvudskog para, danas preferira mušku garderobu i na ovim, na najnovijim fotografijama ona nosi cilindar i odeću za gospodu, kao i plašt.

Фотографија корисника Angelina Jolie (@angelinajolieofficial) дана 25. Авг 2016. у 3:18 PDT

Pre 14 godina, kada je bila udata za Bilija Boba Torntona, ona je upoznala siroče iz Kambodže, a nedugo potom donela je i odluku da to dete i usvoji. Već 2003. godine Anđelina je postala samohrana majka osamnaestomesečnog sina Medoksa. On će uskoro napuniti 15 godina, a danas izgleda ovako.

Dve godine nakon što je usvojila Medoksa, Anđelina je podnela zahtev za starateljstvo nad petomesečnom Zaharom koju je upoznala prilikom posete Etiopiji. U to vreme, Džolijeva je bila u vezi sa glumcem Bredom Pitom, a par je devojčicu usvojio, a kasnije joj promenio prezime u Zahara Džoli-Pit. Ona će uskoro napuniti 12 godina.

Veza Anđeline i Breda izazvala je nezapamćeno interesovanje javnosti, a kako bi izbegli medijski cirkus, par je 2007. godine, otputovao u Namibiju gde je Anđelina donela na svet njihovo prvo dete, devojčicu Šajlo. Ona je nedavno proslavila 10. rođendan, a mnogi je upoređuju sa majkom, prenosi pink.rs.

Deset meseci od Šajlinog rođenja, par Džoli-Pit podneo je zahtev da usvoji trogodišnje siroče iz Vijetnama, a kako trenutno nisu bili venčani, postali su roditelji malenog Paksa početkom 2008. godine. On će uskoro napuniti 13 godina, a danas izgleda ovako.

Na Kanskom filmskom festivalu u maju 2008. godine, par je potvrdio da je Anđelina u drugom stanju i da očekuju blizance. Njen porođaj ubrzo je postao atrakcija, a reporteri sa svih stana sveta dve nedelje su proveli ispred bolnice u nadi da će napraviti bar jednu fotografiju. Nakon što se porodila u julu te iste godine, prve fotografije blizanaca, devojčice Vivijen i dečaka Noksa prodate su poznatim časopisima za neverovatnih 14 miliona dolara, a sav novac doniran je humanitaroj organizaciji. Mališani su sada porasli, a nedavno i proslavili svoj 8. rođendan.

Deca poznatog para veoma su popularna, te se njihove fotografije često objavljuju na internetu, ali Anđelin i Bred se trude da ih drže što dalje od javnosti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/gettyimages/instagram

Pročitajte još