Džoni Dep likuje: Amber Herd od razvoda neće dobiti ni centa

Džoni Dep likuje: Amber Herd od razvoda neće dobiti ni centa

Autor: | 26/08/2016

0

Ne samo brak, već i razvod, Amber Herd i Džonija Depa bili su više nego turbulentni, a parnica je punila stupce svetksih tabloida.

Iako je brakorazvodni postupak bio više nego turbulentan, sve se povoljno završilo po glumca – odbačene su optužbe da je zlostavljao Amber i dobila je "samo" sedam miliona dolara od njegovog bogatstva.

Amber je, kako bi dokazala da se nije udala i razvela iz koristi, odlučila da sav novac da u humanitarne svrhe, ali Džoni je odlučio da je preduhitri, prenosi 24sata.hr.

– Prema Amber osećam samo poštovanje i divljenje, i zato ću sa radošću sam na račune dobrotvornih udruženja uplatiti sedam miliona dolara u njeno ime – rekao je Dep u prvoj izjavi nakon razvoda.

Njegovi prijatelj je rekao kako je Depu izuzetno drago što Amber neće dobiti ni cent njegovog bogatstva.

– Džoni zapravo likuje jer ovo sve vidi kao njen poraz. Nije dobila alimentaciju, nije dokazala da ju je tukao, a sad će i joj i ovaj novac izmaći. Iako se teško rastaje od dolara, sa zadovoljstvom će to uplatiti humanitarnim udruženjima – rekao je Džonijev blizak prijatelji i dodao da glumac samo želi da nastavi sa životom.

Podsetimo, Amber i Dep rešili su da se razvedu posle samo 15 meseci braka, a sve zbog glumičinih optužbi da je Džoni fizički nasrnuo na nju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash