Još jedan član porodice Selin Dion bori se sa kancerom

Još jedan član porodice Selin Dion bori se sa kancerom

Autor: | 26/08/2016

0

Pop diva Selin Dion ovog leta se trijumfalno vratila na svetsku scenu serijom uspešnih koncerata u Parizu, njenom rodnom Montrealu i još nekim gradovima Evrope i Severne Amerike. Danas je izašao njen novi album na francuskom jeziku, a postala je, slobodno se može konstatovati, i prava modna ikona, zahvaljujući odličnom stilisti i hrabrom izboru garderobe koju baš i nismo navikli da gledamo na njoj. Reklo bi se da je uspela da ponovo stane na noge nakon velikih porodičnih tragedija, gubitka supruga Renea Anželila i brata Danijela koji su u januaru preminuli od kancera.

Međutim, nevolja nikad ne dolazi sama. Slavna pevačica juče je obelodanila da se još jedan član njene velike porodice bori sa ovom opakom bolešću, koja joj je pre nekoliko godina otela i oca Ademara. Naime, suprug jedne od njenih starijih sestara, Lijet, već neko vreme se nalazi na lečenju u palijativnom centru koji su osnovali Selin i Rene u Kvebeku. Rak pluća proširio se i na njegov mozak i kosti, a prognoze nisu optimistične. Lijetina kćerka Karin preminula je 1993. od posledica cistične fibroze kada je imala šesnaest godina. U njenu čast Selin je kasnije osnovala fondaciju za borbu protiv ovog retkog oboljenja.

Čuvena Kanađanka nastavlja sa koncertima u Las Vegasu, ali svaki slobodan trenutak provodi sa decom, sestrom, majkom i ostalim članovima brojne porodice, pokušavajući da im pruži utehu.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/gettyimages/splash
Tagovi: selin dion

Najnovije vesti