Margo Robi: Majstor trapeza, pasionirana obožavateljka Harija Potera i još mnogo toga

Margo Robi: Majstor trapeza, pasionirana obožavateljka Harija Potera i još mnogo toga

Autor: | 29/08/2016

0


Margo Robi, 26-godišnja Australijanka, pažnju svetske javnosti privukla je ulogom u filmu "Vuk s Vol strita". To joj je otvorilo vrata i nakon toga je nanizala nekoliko uspešnih projekata u kojima se pojavila s nekim od najvećih zvezda današnjice.

Ovo su neke stvari koje verovatno niste znali o glumici koja je ozbiljna u nameri da ostavi dubok trag u istoriji filma.

Kad je bila mala pohađala je cirkusku školu, a specijalizovala se za akrobacije na trapezu. To joj je pomoglo tokom snimanja "Odreda otpisanih".

Imala je nadimak Maggot (crv) koji su joj dale kolege iz razreda. Mrzela je taj nadimak.

Mnogi su je upoznali u "Vuku s Vol Strita", ali karijeru je započela u sapunicama. Naravno, reč je o seriji "Neighbours" koja je veliki hit u Australiji i koja je dosad proslavila zvezde kao što su Kajli Minog, braća Hemsvort i Rasel Krou.

Celog života naporno je radila, a svojevremeno je bila zaposlena i u lancu sendvičara Subway gde je stekla titulu "sendvič-umetnice". Uz to, radila je i u jednoj trgovini opremom za surf i čistila kuće.

Njen prvi filmski pokušaj bio je čista katastrofa. Pre "Vuka" pojavila se u nekoliko b-filmova, a prvi je bio "Vigilante" iz 2008. koji čak i na popustljivom IMDB-u ima ocenu 3,5.

Na računu milioni, a ona živi s pet cimera. Tačnije, otkrila je da još uvek živi s dečkom Tomom Ekerelijem i još četiri cimera. Dodaje i da je štedljiva i da ne vidi smisao u trošenju novca na kućerine i raskošne stanove u kojima tek povremeno boravi.

Margo surfuje, obožava padobranstvo, snoubord, skija, vozi motocikle, odlazi na tekme, a ormar joj je prepun sportskih dresova.

Budući da nikad ranije nije snimala scene seksa, na snimanju "Vuka" morala je da se skine, a bila je toliko nervozna da je pre snimanja slistila tri čaše tekile da se malo primiri. Tvrdi da joj je to pomoglo.

Ponosna je članica "Grinpisa".

Zamalo je postala Marvelova superjunakinja. Naime, pre nego su angažovali Kejt Maru, Margo je bila jedna od kandidatkinja za ulogu Sju Storm u novoj verziji "Fantastične četvorke". Na svu sreću, ulogu nije dobila jer film je očajan.

O njoj maštaju muškarci, ali ona tvrdi da je retko imala vremena za izlaske i veze jer je neprestano na putu. Međutim, muškarac koji može da je osvoji mora da bude opasan, a ona voli dugu kosu, brade i možda poneku tetovažu. Što prilično dobro opisuje njenog sadašnjeg dečka.

Kad je prvi put pročitala scenario za "Odred otpisanih", mrzela je lik Harli Kvin. Mislila je da s njom nema ništa zajedničko i da nikad neće pronaći pravi pristup liku.

Obožava hokej i Njujork Rejndžersi su joj omiljeni tim, a i sama igra za jednu hokejašku ekipu.

Odbila je da se skine se za Plejboj nakon što ju je Hju Hefner video u "Vuku" i ponudio joj naslovnicu. Odbija da se skida za muške časopise, ali nema problema s sopstvenim telom jer svesna toga da dobro izgleda.

Obožava Harija Potera. Zapravo, toliko ga obožava da je kao 13-godišnjakinja lagala da slabo vidi kako bi mogla da nosi naočari kako bi što više ličila na Harija.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: margo robi

Pročitajte još