Selena Gomez se zbog bolesti povlači sa scene: Želim da sačuvam svoje zdravlje i sreću

Selena Gomez se zbog bolesti povlači sa scene: Želim da sačuvam svoje zdravlje i sreću

Autor: | 31/08/2016

0

Nakon što je prethodnih nekoliko meseci proputovala svet u sklopu svoje Revival turneje, Selena Gomez je odlučila da pauzira kako bi se pobrinula za sebe.

- Kao što mnogi od vas znaju, pre nekih godinu dana otkrila sam da imam lupus, bolest koja može da utiče na ljude na mnogo različitih načina" u izjavi za "People" rekla je pevačica. "Otkrila sam kako anksioznost, napadi panike i depresija mogu biti nuspojave lupusa...

Želim da budem proaktivna i fokusiram se na to da sačuvam svoje zdravlje i sreću i zato sam odlučila da je najbolji način na koji mogu da nastavim taj da sebi dam nešto slobodnog vremena. Hvala svim mojim fanovima na podršci. Znate koliko ste mi posebni, ali moram da se suočim s ovim kako bih bila sigurna da radim sve moguće kako bih vam dala najbolje od sebe. Znam da nisam sama u ovome što delim, nadam se da ću ohrabriti i druge da progovore o sopstvenim problemima - rekla je.

Prema Kenetu M. Farberu, potpredsedniku Saveza za istraživanje lupusa:

- nije često da su depresija, anksioznost i napadi panike nuspojave lupusa. Jako smo ponosni na Selenu što se brine za sebe i što želi da osvesti ljude o ovoj tako često pogrešno shvaćenoj bolesti.

Izvor blizak pevačici za "People" je izjavio kako predah koji je odlučila da uzme "nikako nije povezan s alkoholom ili zloupotrebom supstanci" i kako se pevačica na to odlučila nakon što "poslednjih nekoliko meseci nije bila sva svoja".

- Odlučila je da oslobodi svoj raspored za ovu godinu kako bi joj ovo bio prioritet zbog sreće u budućnosti - rekao je izvor.

- Kaže kako oseća olakšanje što sada napokon shvata zašto se osećala tako kako se osećala i optimistična je kada je budućnost u pitanju.

Prošle jeseni Selena je potvrdila kako se bori protiv autoimune bolesti, podelivši s Billboardom kako je tokom pauze koju je uzela 2013. godine prošla čak i hemioterapiju, kao deo tretmana.

Selena, svi smo uz tebe i želimo ti što brži oporavak!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: selena gomez

Pročitajte još