Ovo je čovek koji je uspeo da usreći Rene Zelveger

Ovo je čovek koji je uspeo da usreći Rene Zelveger

Autor: | 06/09/2016

0

Na sinoćnjoj londonskoj premijeri trećeg nastavka filma o Bridžet Džouns, Rene Zelveger se pojavila se na crvenom tepihu u društvu svog partnera, kantautora i gitariste Dojla Bramhola kojem je poklanjala više pažnje nego svojim kolegama glumcima i partnerima u filmu, Patriku Dempiju i Kolinu Firtu.

Poznati su mnogi ljubavni brodolomi slavne glumice, a sudeći po njenom osmehu, sa Dojlom je konačno pronašla ono što je tražila od muškarca.

Rene je okupljenima priredila pravi mali ljubavni performans. Ona nije krila koliko je zaljubljena u Dojla u čijem je društvu ponovo zablistala punim sjajem. Rene i Dojl su u vezi četiri godine.

 

Glumica je tek u svojim četrdesetim godinama pronašla osobu koja ju je istinski usrećila, a pre Dojla poznate su njene veze s Džimom Kerijem, Bredlijem Kuperom, kao i sa muzičarima Džekom Vajtom i Kenijem Česnijem.

- Dojl je zaista divan čovek! - jedan je od retkih komentara Rene o njenom poslednjem izabraniku koji je, kao i ona, rođen i odrastao u Teksasu.

Ipak, za razliku od Rene, njegova prošlost ima i mračniju stranu. Dojl je dugo godina bio heroinski zavisnik o čemu je otvoreno pričao u javnosti, a njegov brak s muzičarko Suzanom Melvoin, bivšom devojkom pokojnog Prinsa, okončan je burno. Oni su se razveli 2010. nakon što je otkrivena njegova afrea sa Šeril Krou. U braku su dobili dve ćekre za koje je Suzana tražila pozamašnu alimentaciju, a koja je bila razlog njihove velike svađe nakon razvoda.

Finansijski problemi bivših supružnika postali su glavna tema američkih tabloida, a nastavili su se do danas, zbog čega su morali da prodaju kuću u Los Anđelesu u kojoj su žieli dok su bili zajedno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Cover Images
Tagovi: rene zelveger