I pored seks skandala: Jusein Bolt staje pred matičara?

I pored seks skandala: Jusein Bolt staje pred matičara?

Autor: | 06/09/2016

0

Ni lude noći u društvu atraktivnih devojaka, ni razgolićene fotografije u krevetu sa Brazilkom, ni vreli poljupci u noćnom klubu u Riju, pa ni medijski navodi o preljubama, nisu uspeli da rasture vezu Juseina Bolta i lepe Kasi Benet.

Slavni atletičar navodno je na korak od svadbe sa Kasi, koju je zaprosio tokom luksuznog odmora. Bolt je na Snepčetu objavio fotografiju sa Kasi, uz potpis "Rekla je da."

I pored istorijih uspeha u Rio de Žaneiru, mediji su isto toliko pažnje posvetili skandalima koji su usledili po zatvaranju Igara.

Sve je otkriveno kada su objavljene njegove fotografije na kojima je u krevetu sa 20-godišnjom Brazilkom Džejdi Duarte, za koju je naknadno objavljeno da je udovica brazilskog narko bosa, sa kojim ima dvoje dece.

Iako je izjavila da ju je sramota što su ove slike procurile u javnost, Džejdi je ubrzo medijima ispričala sve detalje njihove burne noći, pa smo tako mogli da saznamo koliko je trajala njihova akcija ispod pokrivača u Olimpijskom selu, i koliko je atletičar "obdaren".

Iz Brazila Bolt je otišao je u London, gde je takođe bio u noćnom provodu, a u hotel se vratio u društvu osam manekenki.

To su samo neki od momenata iz Boltovoe burne dve nedelje nakon Olimpijskih igara, a za to vreme na Jamajci ga je čekala Kasi (26).

Iako je iz njenih aktivnosti na društvenim mrežama moglo zaključiti da Juseina neće dočekati raširenih ruku, izgleda da je rešila sve da mu oprosti.

Po povratku na Jamajku odveo ju je na romantični odmor, a izgleda da su sunce, more i plaža učinili svoje.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Jusein Bolt