Iman prvi put na javnom događaju nakon Bouvijeve smrti

Iman prvi put na javnom događaju nakon Bouvijeve smrti

Autor: | 08/09/2016

0

Nakon što je u januaru preminuo Dejvid Bouvi, njegova supruga, bivša manekenka i top model 90-ih Iman, sinoć se prvi put zvanično pojavila na nekom javnom događanju.

Ona je za izlazak odabrala modnu reviju slavnog Toma Forda u sklopu Nedelje mode u Njujorku, na kojoj se ponovno susrela sa svojim koleginicama, s kojima je hodala po modnoj pisti - Sindi Kraford i Naomi Kempbel.

Čak osam meseci Iman se nije se pojavljivala u javnosti. Otkako je preminuo njen suprug prepustila se tugovanju u svoja četiri zida i tek je sada smogla snage da se pojaviti na nekom javnom događaju.

Ona je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju sa koleginicom  Sindi Kraford. Mnogi će reći da za njih dve vreme kao da je stalo. I dalje obje izgledaju senzacionalno.

A photo posted by IMAN (@the_real_iman) on Sep 7, 2016 at 5:47pm PDT

Slavni pevač i bivši supermodel u braku su bili od 1992. godine, a u njemu su dobili Aleksandru Džons. Bouvi je upoznao somalijsku manekenku dve godine ranije u Los Anđelesu, na večeri koju je priredio njihov zajednički frizer. Pre nego što su se zvanično upoznali, Iman je često odlazila na Bouvijeve koncerte i bila je njegova velika obožavateljka. Očevici kažu da je, kada ju je te večeri ugledao, to bila ljubav na prvi pogled, a imala je sve ono što je voleo kod žena - jak karakter, stav, dostojanstvo, inteligenciju i lepotu. Dovoljan je bio samo jedan razgovor da shvate da imaju slične poglede na život, a sam Bouvi  je kasnije izjavio da je već tada poželeo da s njom ima dete i da je smišljao imena.

- Moja supruga je moje najveće životno dostignuće. Moja muzika, moj uspeh, s njom ništa ne može da se uporedi - govorio je za nju Bouvi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Cover Images
Tagovi: iman