"Uslovna kazna": Ponižavajući uslovi razvoda sa Tomom Kruzom na koje je pristala Kejti Holms

"Uslovna kazna": Ponižavajući uslovi razvoda sa Tomom Kruzom na koje je pristala Kejti Holms

Autor: | 08/09/2016

0

Kejti Holms je 2012. godine bila toliko očajna što je u braku sa Tomom Kruzom, da se nije libila da pristane i na neke, po nju, veoma ponižavajuće uslove na koje je pristala na bi li ponovo bila "slobodna".

Zbog nekih uslova koje je Kruz tražio da budu ispunjeni Kejti i danas živi u nekoj vrsti ilegale.

Kruz je tražio Kejti Holms živi po pravilima koji slobodno mogu da se porede sa uslovnom kaznom zatvora, i to čak punih pet godina nakon razvoda.

da Radar Online piše da je Kejti pristala da pet godina nakon razvoda živi pod pravilima Toma Kruza.

Po ugovoru koji je potpisala 2012. ona je pristala da se ne pojavljuje u javnosti sa bilo kojim muškarcem, a ne sme javno da govori ni o sajentologiji ni o tome kakva je Tom osoba, piše Radar Online.

Njoj je dozvoljeno da se viđa sa muškarcima, ali u tajnosti, a svaki dečko kog bude imala ne sme ni da se približi njenoj i Tomovoj ćerki Suri.

Zbog toga postaje jasno zašto njena veza sa glumcem Džejmijem Foksom traje već tri godine, a da se o tome ne zna apsolutno ništa. Kada su se pojavile spekulacije da su se verili, i Kejti i Džejmi su demantovali. Uz ovakva saznanja nije jasno da li od veridbe zaista nije bilo ništa ili je u pitanju sakrivanje zbog straha od Toma. Istina će na videlo verovatno izaći  2017. godine kada prestaje "uslovna kazna" koju je Kejti verifikovala svojim potpisom.

U vreme razvoda glumica je od Toma dobila 4,8 miliona dolara na ime brige o detetu, plus pet miliona za sebe.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images