Slavne žene koje su ostavile muškarce zbog drugih žena

Slavne žene koje su ostavile muškarce zbog drugih žena

Autor: | 09/09/2016

0


Kažu da je u ljubavi i ratu sve dopušteno.

Ove devojke bile su u ozbiljnim vezama s muškarcima, a zatim ih ostavile zbog fatalnih žena u koje su se zaljubile.


Eni Heč - Stiv Martin - Elen Dedženeris

Glumica Eni Heč dve je godine bila u naizgled sretnoj vezi s komičarom Stivom Martinom. Ipak, 1997. godine na zabavi Veniti fera, nakon dodele Oskara, upoznala je Elen i zaljubila se. Šta reći, osim da pada na komičare sa svetlom kosom.

Elen je nedelju dana kasnije priznala da je lezbejka, a devojke su u vezi bile tri i po godine, sve do 2000. kada je Eni počela da vidi svemirske brodove svuda oko sebe. Elen je za prekid okrivila slavu i naporan život pod lupom javnosti.

Anđelina Džoli - Džoni Li Miler - Dženi Šimicu

Glumca Džonija Li Milera verojatno pamitite iz popularne serije "Elementary" u kojoj glumi Šerloka Holmsa. Ipak, možda niste znali da je on bio prvi suprug Anđeline Džoli.

Njih dvoje su se zaljubili 1995. na snimanju filma "Hackers" i ubrzo se venčali. U to vreme divlja Anđelina je na venčanju nosila kratke kožne pantalone i belu majicu na kojoj je krvlju ispisala njegovo ime. Veza je bila strastvena, no već 1996. Anđa je upoznala japansku manekenku Dženi Šimicu Jenny Shimizu na snimanju filma "Foxfire" i s njom započela vezu. Od Johnnyja se razvela 1999. godine i nastavila otvorenu vezu s manekenkom.

Amber Herd - Džoni Dep - Mari de Vilepin -Tile Rajt

Nakon što je brak lepe Amber i ekscentričnog Džonija propao, na videlo je počeo izlazi njihov prljav veš. Doznali smo da je Džoni nasilnik koji ima velikih problema s alkoholom, ali i da Amber ne može da odoli ženama.

Page Six izvestio je kako je Amber napustila Depa zbog manekenke Mari de Vilepin te da se i za vreme braka nalazila s bivšom Tasjom van Re. Nakon razvoda, Amber se sve češće može videti u društvu fotografkinje Tile Rajt, koja je navodno njezina nova ljubav, a kojoj je Amber za vreme braka sa Džonijem dozvolila da se useli u gostinjsku kućicu, protiv njegove volje.


Cynthia Nixon - Danny Mozes - Christine Marinoni

Zvezda serije "Seks i grad" u kojoj glumi Mirandu, 16 je godina bila u vezi s Danijem Mozesom, s kojim ima dvoje dece. Godine 2003. par se rastao, a Sintija je objavila da je zaljubljena u aktivistkinju Kristinu Marinoni. Sintija i Kristina venčale su se 2012. godine.

Lindz Lohan - Kalum Best - Samanta Ronson

Kad je upoznala britansku rijaliti zvezdu Kaluma Besta, mnogi su se nadali da će se Lindzi Lohan smiriti. Ipak, ostavila ga je 2007. kad je upoznala DJ-icu Sem Ronson s kojom je godinama bila u divljoj i nepredvidivoj vezi punoj prekida i suza. Lohanova je posle raskida medijima rekla kako se ne smatra lezbijkom niti biseksualnom osobom. Već?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: holivud