Zejn Malik novim imidžom poručuje da više nije dečkić iz boy benda

Zejn Malik novim imidžom poručuje da više nije dečkić iz boy benda

Autor: | 09/09/2016

0

Zejn Malik se u poslednje vreme svim silama trudi da ostavi utisak kako više nije dečkić iz benda "One Direction".

Zrelija muzika, brojne tetovaže, seksi editorijali, a od nedavno i nikada duža brada, sve su to načini na koje slavni pevač pokušava da pokaže svetu da više nije dečak.

Tako se 23-godišnji Zejn nedavno pojavio na reviji Tom Forda na Nedelji mode u Njujorku u elegantnom crnom odelu, ali ovog puta nije prošteao crvenim tepihom sa svojom devojkom Điđi Hadid, koja je takođe bila tamo.

Nije još poznato da li je duža brada samo isprobavanje novog stila ili Zejn misli da će ga tako prepoznati manje ljudi, s obzirom da je nedavno otkazao koncert u Dubaiju zbog problema s anksioznošću.

Ali, muzika nije njegov jedini talent. On je nedavno otkrio da priprema televizijski projekat o nastanku popularnog boy benda, pod nazivom "Boys", a s obzirom da ima mnogo iskustva na tom polju, za očekivati je da će dosta toga biti vezano upravo za "One Direction".

- Kada sam odlazio iz benda, znao sam da je došlo moje vreme. Želeo sam da napravim nešto drugačije i da počnem da izražavam svoje mišljenje o određenim stvarima - otkrio je Zejn.

Priznao je i da je bio vrlo zabrinut kako će njegovi obožavaoci prihvatiti njegov novi muzički smjer, ali s obzirom da je odlaskom iz "One Directiona" stekao još više fanova, to ga sigurno više ne brine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: zejn malik