Zavirite u buran i zanimljiv život Roba Kardašijana i Blek Čajne (video)

Zavirite u buran i zanimljiv život Roba Kardašijana i Blek Čajne (video)

Autor: | 10/09/2016

0

Za manje od godinu dana od kako traje njihov odnos, Rob Kardašijan i Blek Čajna su ostvarili čvrstu vezu, verili se i objavili da očekuju prinovu. Sada kada par nastavlja sa otvorenim zajedničkim životom, sve što im se događa oni dele sa gledaocima.

E! zaviruje iza zatvorenih vrata kako bi gledaoci videli šta se događa kada novi par kreće da gradi svoj zajednički život tek verenog para, sa bebom koja je na putu. Šest epizoda jednosatne dokumentarne serije zadire u njihov privatni život, dok par međusobno otkriva “bubice” koje ima svako od njih, proslavljajući nove početke i nailazeći na prepreke pri spajanju svojih porodica koje su otvorene u svojim stavovima.

Tokom serije, Rob nastavlja da se vraća zdravom životu i uviđa da je teško da tu ostane fokusiran dok se Čajna ponaša kao razmažena trudnica.

Skot Disik i Kortni Kardašijan postaju Robu rame za plakanje, ohrabrujući ga uz reči utehe da će uskoro postati otac.

Kris Džener i Kim Kardašijan Vest su takođe tu da podrže par u njihovim teškim trenucima.

Povremeno, kada Robu ponestaje motiva, on dolazi u sukob sa Čajninim preduzetničkim duhom i tu je teško naći pravu meru.

Čajna naporno radi kako bi sa uspehom završila svoje linije kozmetike “LASHED” i “mode 88fin”, dok se istovremeno trudi da pokrene Roba da se usredsredi na svoje poslovne prilike.

Sa velikom željom da Robu pokaže gde je odrasla i da ga upozna sa svojim prijateljima i brojnom porodicom, Čajna odvodi Roba u Vašington.

Tokom tog putovanja njih dvoje su posetili Čajnin stari kraj, prvi striptiz bar u kojem je radila, i njenu majku, Tokijo Toni, kada Čajna otkriva nešto neočekivano u vezi sa svojim bivšim dečkom.

Premijera serije Rob & Chyna zakazana je za 18. septembar u 20:00 na E kanalu!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. promo