Starleta sa pravom besna na bivšeg muža: Kukavice, tužno je što ne možeš da prihvatiš svog sina kakav jeste

Starleta sa pravom besna na bivšeg muža: Kukavice, tužno je što ne možeš da prihvatiš svog sina kakav jeste

Autor: | 13/09/2016

0


Najpoznatija britanska starleta Kejti Prajs javno je "isprozivala" bivšeg dečka fudbalera Dvajta Jorka zbog ophođenja prema njihovom sinu Harviju (14).

Nazivajući ga kukavicom, Kejti je otkrila da Dvajt nije video Harvija osam godina, pritom je negirao da je on otac deteta kada je starleta zatrudnela.

Ono što je najviše pogodilo Kejti je to što Dvajt nikada nije prihvatio zdravstveno stanje njihovog sina, jer je Harviju nakon rođenja dijagnostikovan redak Prader-Vilijev sindrom zbog kojeg konstantno oseća glad, što je dovelo do njegove gojaznosti, slepila, autizma, a tokom godina je oboleo i od dijabetesa i hipotireoze.


- Objasnila sa Dvajtu Harvijevo stanje mnogo puta, ali on odbija da to prihvati i stalno ga kritikuje da je debeo. Tužno je što ne može da prihvati Harvija takvog kakav jeste i nema ni volje ni želje da se bavi njegovim ograničenjima - izjavila je Kejti, koja ima još četvoro dece.

Kejti i Dvajt su bili u kratkotrajnoj vezi 2002. godini, tokom koje je starleta zatrudnela, nakon čega ju je Dvajt primorao da ide na DNK test da bi se potvrdilo očinstvo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: kejti prajs