Bred Pit ima milione, ali izgleda nema srce - baku smestio u najgori starački dom!

Bred Pit ima milione, ali izgleda nema srce - baku smestio u najgori starački dom!

Autor: | 15/09/2016

0

Izgleda da humanitarac Bred Pit nije baš tako mekog srca kako se predstavlja u javnosti. Prema pisanju portala "RadarOnline", holivudski lepotan čije bogatstvo je procenjeno na 480 miliona dolara, dozvolio je da njegova baka bude smeštena u starački dom koji je u jako lošem stanju.

Beti Rasel (94) je majka Pitovog oca Vilijama i poslednjih deset godina se nalazi u staračkom domu "The Rose Manor Nursing Center" u mestu Šouni, rodnom mestu popularnog glumca.

Inače, protiv uprave ove ustanove su već podnošene tužbe zbog "lošeg staranja i zanemarivanja pacijenata", a inspektori koji su je ocenili jednom zvezdicom, naveli su u izveštaju i da predstavlja "neposrednu opasnost po zdravlje i život stanovnika".

Sestra Pitove bake, Meri En Lanier, kaže da glumac mnogo nedostaje starici.

- Nedostaje joj. Uopšte se ne javlja. Verujem da je dosta zauzet, ali mi nije jasno zbog čega nije ostao u kontaktu sa rođenom bakom - ogorčena je Meri En.

Prema nezvaničnim informacijama, Bred je sa suprugom Anđelinom Džoli poslednji put posetio baku 2008, kada su obilazili njegovo rodno mesto Šouni.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: Bred Pit

Pročitajte još