Dženifer Garner je daleko od onoga što mislite?

Dženifer Garner je daleko od onoga što mislite?

Autor: | 18/09/2016

0

Za Dženifer Garner mnogi iskrneo veruju da spada među retkih neiskvarene osobe u Holivudu, ali su se sada pojavile glasine koje sugerišu da to baš nije tako.

Neki neimenovani izvori tvrde da je bivša supruga Bena Afleka zapravo prava suprotnost onome kako se predstavlja i da je vrlo proračunata jer svaki potez detaljno planira unapred.

Kada se 2003. godine razvela od tadašnjeg supruga Skota Foleja rekla je da je do razvoda došlo jer su se udaljili, a ne jer je postojala treća osoba. U isto vreme je fotografisana u jednom restoranu sa Benom Aflekom s kojim danas ima troje dece.

Dva meseca nakon razvoda 2003. godine Garnerova ušla u vezu sa Majklom Vartanom s kojim je glumila u seriji "Alias". Ipak, rasinuli su 2004. godine, a Dženifer je odmah nakon toga našla utehu u Benu Afleku.

Izvor tvrdi da najbolji Benov drug, glumac Met Dejmon nikada nije voleo Dženifer, ali da je netrpeljivost bila obostrana i da glumica zapravo nije volela nikoga od Benovih prijatelja. Pri svakom Benovom izlasku, naviodno, pravila scene jer se navodno osećala usamljenom i zapostavljenom.

Drugi izvor insistira na tome da mnoge koleginice ne vole Dženifer, a nagađa se da je upravo ona bila ta koja je plasirala vest u javnost da njen suprug posećuje sastanke anonimnih alkoholičara.

Dženifer i Ben rastali su se prošle goidne nakon što je glumica saznala da ju je suprug prevario s dadiljom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images