Ronaldo u vezi sa bivšom španskom misicom? (foto)

Ronaldo u vezi sa bivšom španskom misicom? (foto)

Autor: | 19/09/2016

0

Pre dve godine Kristijano Ronaldo je prekinuo vezu s manekenkom Irinom Šajk i od tada se nikako ne može da se smiri uz neku lepoticu.

Ipak, izgleda da se i to promenilo jer je poznati fudbaler navodno, prema pisanjima jednog španskog tabloida, već mesec dana u vezi sa 23-godišnjom Dezire Kordero, bivšom mis Španije.

Nakon duže pauze, izgleda da se poznati portugalski fudbaler i igrač Real Madrida ponovno ozbiljno zaljubio. Ako je verovati španskom tabloidu "Corazon Czn", Dezire je upravo zbog Ronalda raskinula s fudbalerom "Betisa" Enjom Renelom.

Izgleda da je njihovoj vezi kumovao Instagram. Nakon nekoliko međusobnih "lajkova", razmenili su nekoliko poruka preko te društvene mreže. Ipak, veoma su oprezni, pa ne prate jedno drugo na Instagramu, a trude se i svim silama da ih nigde ne vide ili fotografišu  zajedno.

Neimenovani izvori bliski ovom paru kažu kako su Dezire i Ronaldo veoma zaljubljeni, a tome u prilog ide i preseljenje lepe manekenke u Madrid, gde je unajmila stan s prijateljima. Često je viđaju i u bogataškom kraju madrida, La Finci, u kom živi i slavni fudbaler.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images