Novi "Pobesneli Maks" u znaku Šarliz Teron: Istina o Furiozi

Novi "Pobesneli Maks" u znaku Šarliz Teron: Istina o Furiozi

Autor: | 19/09/2016

0

"Mad Max: Fury Road" bio je ogroman uspeh, kako među kritičarima, tako i među publikom, a najveće zasluge za to svakako pripadaju Tomu Hardiju i Šarliz Teron, kao i režiseru Džordžu Mileru.

Na blagajnama je film zaradio bezmalo 400 miliona dolara u bioskopima širom sveta, a sada se sprema i novi nastavak.

Film se, prema pisanju australijskih medija, nalazi u fazi pre-produkcije, a ono što je posebno zanimljivo je da će u prvom planu u novom filmu biti Furioza koju je fenomenalno odigrala Šarliz Teron.

Za sada film nosi naslov "Mad Max: The Wasteland", a režiser Džordž Miler je nedavno objasnio da planira da uradi još nekoliko filmova iz serijala "Mad Max", sa još dve priče u planu.

Biće interesantno videti Šarliz i Toma ponovo u istom filmu, posebno kada se u obzir uzmu izjave glumice o tome da joj saradnja sa Tomom nije baš prijala.

- Svađali smo se skoro svakog dana. Možda je upravo zbog toga film ovako dobro ispao. Čula sam da se ranije nije tako ponašao sa ostalim kolegama i da svi nose lepa iskustva. Oboje smo snažne ličnosti, nezavisne, ne damo na sebe... Da je sve između nas bilo idealno, sigurna sam da bi film na kraju bio deset puta gori. Malo je nedostajalo da se pobijemo već prvog dana kad smo se upoznali. Ali, ako ste gledali "Pobesnelog Maksa", sećate se da je takva bila i naša prva zajednička scena. Nismo morali previše da glumimo. Bez obzira na neprestane sukobe, imali smo mnogo poverenja jedno u drugo - rekla je nedavno Šarliz.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Printscreen
Tagovi: Šarliz Teron