Điđi Hadid napadnuta u Milanu, branila se pesnicama! (video)

Điđi Hadid napadnuta u Milanu, branila se pesnicama! (video)

Autor: | 22/09/2016

0

Manekenka Điđi Hadid je nakon Max-Mara revije na nedelji mode u Milanu krenula sa svojom sestrom Belom ka izlazu, ali nije ni slutila šta će joj se desiti...

Nakon izlaska sa revije Bela i Điđi su zastale da se fotografišu sa fanovima pre nego što uđu u auto, a onda se desio neočekivani incident!

Samoproklamovani prankster Vitalij Sedjuk joj je prišao iza leđa i zgrabio je oko struka podigavši je sa zemlje! Šokirana Điđi se otimala, a onda je upotrebila lakat i pesnicu vrišteći na "napadača": "Ko si ti, šta zamišljaš ko si!"

Bela je pokušavala da oslobodi sestru vrišteći na Vitalija da je pusti. Obezbeđenje je brzo ragovalo, ali je Điđi bila tako besna da je htela da pojuri za napadačem i dodatno se obračuna sa njim!

A video posted by Zigi Updates (@z.igi) on Sep 22, 2016 at 5:43am PDT

Nakon ovoga Điđi je vidno potresena otišla sa Belom, ali je zamolila i obezbeđenje da sazna o kome se radi.

Ovaj događaj je izazvao buru na internetu, jer su mnogi stali na stranu Vitalija koji je svoj postupak objasnio na društvenim mrežama:

- Iako smatram da je Điđi divna, ona i njena prijateljica Kendal Džener nemaju šta da traže u visokoj modi. Ovim što sam uradio želim da ohrabrim ljude iz modne industrije da na pistu dovedu prave talente, kao i na naslovnu stranu Voga, umesto devojaka sa jakim vezama i sa Instagrama.
Možete ovo zvati svojevrsnim manifestom ili protestom. Ovo je takođe poziv na buđenje upućen Ani Vintur koja je pretvorila Vog u tabloid stavivši Kardašijanke i ostale sumnjive "poznate" na naslovnu stranu ovog nekada poštovanog magazina!

Điđi je bila besna zbog drskosti, ali i bezobzirnosti koju je Vitalij pokazao, te je odgovorila da je morala da se brani i da je na to imala sva prava:

Điđi je odmah nakon incidenta napisala na Tviteru:

- Imala sam svo pravo da se odbranim! Kako se usuđuje taj idiot da pomisli da ima pravo da tako postupa sa nepoznatim ljudima! Zato je naleteo pravo na... - poručila je ona.

Šta vi mislite da li je Điđi imala pravo da se brani i da li je njeno mesto na pisti uz ostale supermodele?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/cover
Tagovi: Điđi Hadid

Najnovije vesti