Anđelina se "naoružala" najmoćnijom advokaticom za razbijanje holivudskih brakova

Anđelina se "naoružala" najmoćnijom advokaticom za razbijanje holivudskih brakova

Autor: | 23/09/2016

0

Anđelina Džoli je rešena da Bredu Pitu po svaku cenu očita lekciju koju će pamtiti do kraja života.

Da bi u tome uspela, Anđelina je odlučila da unajmi advokaticu Loru Vaser, advokaticu koja je ime, karijeru i zavidan bankovni račun stekla zahvaljujući brakorazvodnim parnicama poznatih i moćnih parova.

Lora je nedavno zastupala Džonija Depa u brakorazvodnoj parnici od Amber Herd, ali i Britni Spirs u parnici sa Kevinom Federlajnom oko starateljstva nad decom.

- Lora Veser odbija klijente koji imaju manje od 10 miliona dolara na računu, naplaćuje 850 dolara po satu, a za punom u parnici klijenti moraju da joj plate 25 hiljada dolara - navodi "Bloomberg Businessweek".

Lora Vaser

Spisak njenih slavnih klijenata je dugačak, pa su na njemu još Stivi Vonder, Šekil O'Nil, Ašton Kučer, Dženifer Garner i Kim Kardašijan.

Lora već ima iskustva sa Anđelinom koju je zastupala 2003. kada se glumica razvodila od drugog supruga Bilija Boba Tortona.

- Bilova i Anđelinina veza je bila prilično javna, ali sve detalje razvoda su želeli da zadrže za sebe. Ni jedno ni drugo nisu želeli da prave cirkus od razvoda, pa su sve razmirice rešili mirno na sudu - rekla je tada Lora Vaser.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Cover Images

Najnovije vesti