Dejvid Bekam odgovorio na izazov Gaja Ričija - Sklekovi se rade i na klaviru! (video)

Dejvid Bekam odgovorio na izazov Gaja Ričija - Sklekovi se rade i na klaviru! (video)

Autor: | 23/09/2016

0

Zgodni bivši fudbaler Dejvid Bekam otkrio je da ga je Gaj Riči izazvao da radi po 22 skeleka u periodu od 22 dana bez prekida, u čast 22 vojnika koja su izvršila samoubistvo usled postraumatskog stresa nakon učestvovanja u ratnim operacijama.

Dejvid nije jedina slavna ličnost koja se pridružila ovom izazovu, i Čarli Hanam, kao i Džejson Stejtam su prihvatili učešće u njemu.

Bekam je izazov prihvatio odmah, objasnivši da mu razlog zbog kojeg je izazov nastao zaista mnogo znači.
- Bio sam u Avganistanu, uverio sam se u hrabrost naših trupa - rekao je Dejvid u jednom od klipova koji je postavio naglasivši - Učinio bi sve da podignem svest ljudi da shvate situaciju koja ih je dovela do tog čina.

A video posted by David Beckham (@davidbeckham) on Sep 22, 2016 at 10:53pm PDT


U jednom od klipova, dok je putovao u inostranstvo, iskoristio je priliku da sklekove uradi u avionu, ali i da nominuje sledeće učesnike izazova: Svog sina Bruklina Bekama, kao i supruga Dženifer Aniston, Džastina Terua.

A video posted by David Beckham (@davidbeckham) on Sep 21, 2016 at 1:23pm PDT

- Dakle moj dragi prijatelj gospodin Gaj Riči, režiser i superiorni atleta me je nominovao za izazov od 22 skleka u 22 dana, i evo počinjem svoju prvu seriju na 10.000 metara, kao što i on zna - na putu sam! - objasnio je zašto je u sred aviona radio sklekove i naglasio:

- Ovo nije deo njegove svakodnevne rutine kroz koju voli da vam daje lekcije i da vas pobeđuje, ovo radimo iz veoma dobrog razloga... 22 vojnika se ubilo nakon povratka, za jedan dan, praktično na sat vremena nestajao je po jedan čovek. Zato i ja radim ono što rade Gaj, Džejson i Čarli, i podržavam, odajem počast i poštovanje svim muškarcima i ženama na njihovom požrtvovanju... Upalimo baklju podrške i pomozimo da se spasu životi - poručio je ovaj divni otac četvoro dece.

Mr Richie's challenge to myself day 2. @guyritchie

A video posted by David Beckham (@davidbeckham) on Sep 22, 2016 at 5:20pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: dejvid bekam

Najnovije vesti