Šta je sledeće? I FBI se umešao u razvod Džoli i Pita!

Šta je sledeće? I FBI se umešao u razvod Džoli i Pita!

Autor: | 23/09/2016

0

Federalni istražni biro (FBI) počeo je da prikuplja informacije o incidentu u privatnom avionu kada se navodno Bred Pit nasilno ponašao prema najmanje jednom od svoje šestoro dece.

- FBI nastavlja da prikuplja činjenice na osnovu kojih će proceniti da li će biti pokrenuta istraga na federalnom nivou - naveo je taj biro u saopštenju.

Informacije o navodnom incidentu objavljene su u američkim medijma samo nekoliko dana nakon što je Džoli (41) podnela zahtev za razvod, prenele su agencije.

Džoli je 15. septembra podnela zahtev za razvod braka od Pita (52), ali se za to saznalo tek u utorak. Incident u avionu se odigrao 14. septembra.

- Odluka je doneta zbog zdravlja porodice. Ona neće davati komentare i traži da se porodici obezbedi privatnost u ovom trenutku - naveo je njen advokat Robert Ofer.

Džoli je podnela zahtev u Višem sudu u Los Anđelesu navodeći kao razlog "nepomirljive razlike", pokazuju sudska dokumenta.

Ona je tražila puno fizičko starateljstvo nad njihovo šestoro dece uz pravo posećivanja Pita.

Sajt TMZ navodi, pozivajući se na neimenovane izvore, da je Džoli bila uznemirena zbog Pitovih roditeljskih metoda.

Džoli i Pit venčali su se u avgustu 2014, a u vezi su proveli proteklih 12 godina, podseća AP.

Pored troje biološke dece, Džoli i Pit imaju sinove, koji su usvojeni iz Kambodže i Vijetnama, kao i kćerku usvojenu iz Etiopije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti