Zvezde koje su prošle kroz Bredov krevet

Zvezde koje su prošle kroz Bredov krevet

Autor: | 24/09/2016

0


I dok cela planeta bruji o razvodu Breda Pita i Anđeline Džoli umesto novh detalja ovog puta ćemo se pozabaviti bivšim ljubavima i simpatijama ovog velikog holivudskog zavodnika.

Među njima su Dženifer Aniston, Gvinet Paltrou ali i još neke zvezde za koje verovatno niste znali da su bile u ljubavi sa Bredom.


1. Dženifer Aniston

Miljenica Amerike, kako joj često tepaju, Dženifer Aniston i Bred smuvali su se davne 1998. godine, a 2000. godine su se venčali. Razvod je zatražio Bred 2005. godine, nakon što se već spetljao s Anđelinom, na setu filma "Gospodin i gospođa Smit". Iako to sigurno neće javno da prizna, verujemo da joj nije teško palo kad je čula vesti o svom bivšem i ženi koja joj je otela supruga.

2. Gvinet Paltrou

Bred i Gvinet su počeli da se viđaju 1995. godine, nakon što su se upoznali na setu filma "Sedam". Dve godine kasnije su raskinuli.

3. Demi Mur

Brojne glasine tvrde kako je na šarm glumca pala i njegova kolegica Demi Mur, 1998. godine, malo pre nego je počela ljubavna priča s Dženifer.


4. Tandi Njuton

Godine 1994. godine, na setu filma "Intervju sa vampirom", još se jedna glumica našla u zagrljaju i krevetu Breda Pita, a to je zgodna Tandi. Ljubav je navodno trajalo oko godinu dana.

5. Džulija Ormond

S koleginicom iz filma "Legends of the Fall", Bred je imao vezu pred kamerama, ali i kada su se one ugasile, no ne zna se tačno koliko je to trajalo. U svakom slučaju ne dugo.

6. Đina Dejvis

Kratku romansu s Ginom, Bred je imao 1991. godine.


7. Džulijet Luis

Pevačica i glumica Džulijet Luis bila je Bradova ljubav od 1989. do 1993. godine, a mnogi su se pitali kako je uspela da osvoji jednog od najpoželjnijih muškaraca.

8. Kristina Eplgejt

Zvezda serije "Bračne vode" kratko je zaokupila Bradovu pažnju davne 1989. godine, a tada ga je vodila i kao svoj "+1" na dodelu MTV Movie Awardsa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty, Guliver/Splash
Tagovi: Bred Pit

Pročitajte još

Najnovije vesti