Medžik priznao: Trebalo mi je dosta vremena da prihvatim da mi je sin gej

Medžik priznao: Trebalo mi je dosta vremena da prihvatim da mi je sin gej

Autor: | 24/09/2016

0


Legendarni NBA košarkaš Irvin Medžik Džonson je sa suprugom Kuki gostovao u emisiji "Good Morning America“ gde je u iskrenom intervjuu otkrio kako je živeti sa HIV-om i kako su proživeli priznanje sina da je gej.

Povod intervjua bili su memoari koje je izdala njegova supruga Kuki pod nazivom “Believing in Magic: My Story of Love, Overcoming Adversity and Keeping the Faith" u kojima takođe otkriva detalje iz njihovog dvadesetpetogodišnjeg braka.

Premda se intervju bazirao na razgovoru o posledicama njegovog priznanja da je HIV pozitivan, on je pričao i kako se nosio sa činjenicom da mu je sin Ej Džej gej.

- Trebalo mi je vremena da shvatim da je on takav kakav jeste i da će podjednako biti srećan. Znao sam da mu je jako važno da ja prihvatim tu činjenicu, a morao sam silno da se potrudim i rešim se tog mačo mentaliteta - rekao je Džonson.

Tune in tomorrow to see our first family interview on @iamsteveharveytv #thefamilythatslays #teamthis

A photo posted by EJ Johnson (@ejjohnson_) on Sep 19, 2016 at 6:49pm PDT

Kuki je dodala da se ona borila sa svojim verskim stavovima.

- Znamo da nam to vera brani i to mi je bio veliki problem. Na koncu sam u molitvi zamolila Boga da mi otkrije kako se on oseća oko toga, a on mi je poručio – 'Ljubav, voli svoje dete'. I to je tako, Isus nas uči samo o ljubavi - rekla je ona.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP
Tagovi: medzik dzonson

Pročitajte još