Slomljeni Bred ne viđa decu, FBI odustao od istrage

Slomljeni Bred ne viđa decu, FBI odustao od istrage

Autor: | 25/09/2016

0


Nakon što je Anđelina Džoli predala papire za razvod Bred Pit je ostao slomljen.

Od tada navodno nije videio svoju decu, piše Miror.

Bred će se boriti za zajedničko starateljstvo nad njihovo šestoro dece, iako Anđelina želi da samo ona vodi računa o deci.

Bred, saznaje se i dalje ne može da veruje da je Anđelina odlučila da ga zauvek napusti.

- On je jednostavno skrhran svim ovim. Spreman je sve da učini, promeni navike i životni stil, sve, samo da opet funkcionišu i sve to zbog dobrobiti dece - rekao je izvor za magazin People.

Brad je navodno zamolio Džolijevu, dva dana pre nego što je saznao da će predati papire za razvod, da sve obave daleko od očiju javnosti i u miru, ali ne kako bi sačuvali brak, već da uzme u obzir dobrobit djece.


Ali Anđelina je ignorisala njegovu molbu.

Istovremeno, medijski napisi kako je Bred imao izlive besa te navodno pijan pretio najstarijem sinu Medoksu su preterani, tvrdi izvor blizak paru.

- Te tvrdnje su preterane. Normalna su porodica sa brižnim roditeljima i normalno je da ponekad imaju nesuglasice. Nadam se da će ih ljudi ostaviti na miru - dodao je izvor.

- Bila je to tipična svađa između roditelja i deteta. Bilo je malo intezivnija, ali nikad nije došlo do fizičkog sukoba - rekao je izvor blizak slavnom glumcu.

Izvor blizak FBI-ju je za magazin People otkrio da će FBI verojatno odustati od slučaja jer se na videu gde se Pit svađa sa sinom ne događa ništa što bi dalo povoda za daljnju istragu ili postupak.

- Nije mu naneo apsolutno nikakve fizičke povrede. Tu je došlo do svađe između roditelja i deteta koja nije dobro kontrolisana pa je došlo do većeg sukoba nego što je trebalo - tvrdi izvor.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty, Guliver/Splash