Sofija Vergara u kostimu heroine najavljuje specijal "Moderne porodice" (foto)

Sofija Vergara u kostimu heroine najavljuje specijal "Moderne porodice" (foto)

Autor: | 25/09/2016

0

Sofija Vergara, koja igra Gloriju Pričet u hit komediji "Moderna porodica", najavila je tajni projekat koji će se odigrati u okviru serije.

Osma sezona počela je pre par dana sa prikazivanjem u Americi, a ako je sudeći po slikama na instagramu, možda već uskoro saznamo o čemu se radi.

Moderna porodica zadobila je simpatije publike od prve epizode. Serija prati tri posebne porodice, svaku specifičnu na svoj način, a njih tri čine jednu veliku familiju. Oni su došli do svoje osme sezone, što ne čudi s obzirom na veliku gledanost, a u pauzama snimanja svako od članova ekipe voli da postavlja zanimljive fotografije i video snimke na svojim društvenim mrežama, kojima zadirkuju fanove stvarima koje će uskoro videti.

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Sep 16, 2016 at 7:30pm PDT

Tako imamo priliku da vidimo Sofiju Vergaru u kostimu heroine, zatim Rika Rodrigeza, koji tumači Sofijinog sina u seriji, sa brkovima, koje inače nema.

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on Sep 16, 2016 at 5:08pm PDT

Tu je i Džesi Tajler Ferguson sa lažnim nosom, tako da sve te fotografije govore u prilog tome da će uskoro biti emitovana još jedna tematska epizoda, koju tradicionalno rade za Noć veštica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: sofija vergara

Pročitajte još

Najnovije vesti