Vesela četvorka iz serije "Vil i Grejs" je ponovo na okupu (foto, video)

Vesela četvorka iz serije "Vil i Grejs" je ponovo na okupu (foto, video)

Autor: | 27/09/2016

0

Vesela četvorka koja ima veoma otkačen smisao za humor, Vil, Grejs, Karen i Džek, okupili su se posle 10 godina da bi ponovo snimili nekoliko scena legendarnog sitkoma "Vil i Grejs".

Fotografija glavnih aktera nekada popularne serije, Debra Mesing, Megan Mulali, Šon Hejs i Erik Mekormak, osvanula je na Instagramu.

- Vratili smo se! - poručila je Debra Mesing, koja je i objavila zajedničku fotografiju, pa su svi fanovi pomislili da se nastavlja snimanje popularnog američkog sitkoma.

Šon Hejs je takođe podelio fotku sa seta i napisao da su oni jedna velika porodica.

O čemu se zapravo radi otkriveno je uskoro, akteri serije okupili su se kako bi snimili scenu o predsedničkim izborima u Americi. Pored Donalda Trampa i Hilari Klinton, dotakli su se i drugih tema: razvoda Anđeline Džoli i Breda Pita, filma "50 nijansi sive", Luisa Hamiltona i ostalih aktuelnosti.

Video je emitovan samo nekoliko sati pre prve televizijske debate predsedničkih kandidata, Donalda Trampa i Hilari Klinton.

Sitkom "Vil i Grejs" prvi put je prikazan na televiziji NBC, 21. septembra, 1998, a gledanost je rasla sve do šestog serijala, kada je počela da opada. Ukupno je snimljeno osam serijala. Poslednja epizoda u trajanju od sat vremena prikazana je 18. maja, 2006, a prethodila joj je jednočasovna retrospektiva.

Radnja serije "Vil i Grejs" fokusira se na živote Vila Trumana (Erik Mekormak), gej advokata, i njegove najbolje prijateljice Grejs Adler, Jevrejke koja vodi svoju firmu za dizajn enterijera, kao i Karen Voker, veoma bogate žene, i Džeka Mekfarlanda, tipa koji želi da postane glumac.

Specijalna epizoda ove serije emitovana je 21. februara ove godine u čast legendarnog producenta Džejmsa Barousa, koji je, uz "Vil i Grejs", radio i u na seriji "Pijatelji".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Vil i Grejs