Sara Džesika Parker izgleda ima lepe vesti: Spremite se za nastavak "Seksa i grada"

Sara Džesika Parker izgleda ima lepe vesti: Spremite se za nastavak "Seksa i grada"

Autor: | 27/09/2016

0

Sara Džesika Parker izazvala je lavinu oduševljenih komentara među fanovima serije "Seks i grad" kada je rekla da bi nove epizode ili filmski nastavak ove kultne serije.

Glumica koja ovih dana ima pune ruke posla oko promocije serije "Divorce" kojom se vraća na male ekrane posle skoro pa 12 godina pauze, naglasila je da ni ona niti bilo koja druga njena koleginica nisu rekle konačno "zbogom" snimanju legendarne serije koja je kasnije bila pretočena i u dva filma.

- Nijenda od nas nije rekla "ne". Još ne znam da li će to biti novi film ili nastavak serije, ali uskoro će najverovatnije opet da vas zabave Keri, Miranda, Šarlot i Samata. Koliko sam upućena trenutno producenti još odlučuju da li da vrate seriju na male ekrane ili da snimimo još jedan film.

Sara je zajedno sa koleginicama, Sintijom Nikson, Kristin Dejvis i Kim Katral igrala u seriji od 1998. do 2004, a čuvena četvorka se okupila i na snimanju filmova 2008. i 2012.

U seriji "Divorce" Sara glumi sa Tomasom Hejdenom Čerčomom. Ona igra ženu čiji brak se raspada, što je potpuno drugačija uloga od one iz "Seksa i grada", gde je kolumnistkinja koja nema sreće u ljubavi, i dane uglavnom provodi družeći se svoje tri tako različite i lude drugarice.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images