Elizabet Dejli brani bivšeg dečka: Bred je divan, Anđelina ga je gurnula preko ivice

Elizabet Dejli brani bivšeg dečka: Bred je divan, Anđelina ga je gurnula preko ivice

Autor: | 28/09/2016

0

Oglasila se i bivša devojka Breda Pita, koja je u vezi sa slavnim glumcem bila 1989. godine, ali je nakon raskida s njim ostala u dobrim odnosima. U intervjuu za Daily Mail Elizabet Dejli prisetila se vremena kada je bila u vezi s Bredom, a komentarisala je i njegov razvod s Anđelinom. Sigurna je da je Anđelina kriva za krah braka.

- Brad nije agresivan tip muškarca. Nimalo. Godinama se nisam družila s njim i ne znam o kakvim je okolnostima reč, ali znam da se Bred nikad nije ponašao onako kako ga ovih dana prikazuju u medijima. Uvek je bio dobar prema meni, sladak i velikodušan. Nije tipičan holivudski glumac. Tužno je što ga predstavljaju na ovaj način. Sigurna sam da će se svi ovi navodi raščistiti i da će javnost saznati pravu istinu - priča Elizabet.

Smatra da je Bred verovatno izgubio kontrolu jer ga je Anđelina gurnula preko ivice. - Nijedan njegov raskid nije bio dramatičan kao ovaj. Nikada nije ostao u neprijateljskim odnosima sa bivšima, nema nikakvih naznaka ničega agresivnog - istrajna je Elizabet da obrani Breda.

Dodala je da je Bredu sada sigurno jako teško. Da je to zaista tako, govori i činjenica da je Bred odložio svoje pojavljivanje na premijeri dokumentarca Terensa Malika 'Voyage of Time', a u kojem je bio u ulozi naratora.

- Vrlo sam zahvalan što sam deo tako fascinantnog projekta, ali trenutno sam fokusiran na porodičnu situaciju i ne želim da odvlačim pažnju sa tako sjajnog projekta - objasnio je Pit u izjavi za medije.

S druge strane, podrška Bredu stiže sa svih strana sveta. Ruski seks guru Aleks Lesli ponudio je Bredu sedam svojih najboljih devojaka kao utehu posle razvoda.

Привет Бредду Питту))

A photo posted by Алекс Лесли (@alex.lesley) on Sep 22, 2016 at 4:18am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty/splash