Dženifer Aniston se tajno sastajala sa Bredom?

Dženifer Aniston se tajno sastajala sa Bredom?

Autor: | 28/09/2016

0

Željan ljubavi i pažnje, Bred Pit se tajno sastajao sa svojom bivšom ženom Dženifer Aniston u jednom hotelu u Njujorku i to samo nedelju dana pre nego što je Anđelina "eksplodirala" i zatražila razvod, piše Radar Online.

- Iako je udata i Bred je "prošlost", zvezda "Prijatelja" je uhvaćena u ovom šokantnom ljubavnom trouglu , jer ljubav prema bivšem je jača od one koju gaji prema Džastinu Teruu - objasnio je izvor.

- Džen je razgovarala sa Bredom - priča poverljivi insajder za Radar - Rekla je prijateljima da kada bi ponovo bili zajedno, za nju bi to bilo ostvarenje sna. Istina je da ona u potaji čeka već dugo da on ostavi Anđelinu.

Dženifer sada ima šansu nakon prvog tajnog sastanka u privatnom apartmanu hotela koji se desio u julu, kada joj je Bred potpuno otvorio srce - zaključuje insajder.

Navodno su snimljeni kako se šunjaju i ulaze u zgradu zajedno, kamerama hotelskog obezbeđenja.

- Tokom tog sastanka Bred joj je izneo sve detalje o nevoljama koje ima sa svojom suprugom i pokušao je da izgladi stvari sa Džen, da zaborave kako ju je ostavio pošto je upoznao Anđelinu na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit, daleke 2005, godine - objasnio je izvor.

Kako se dalje navodi Aniston se postidela kada ju je prijateljica upitala da li je nečeg bilo između njih dvoje te večeri.

- Ona je zaista bila srećna kada je čula da se razvode, jer je u sebi gajila tračak nade - otkrila je prijateljica - On je ljubav njenog života i ona ga u suštini nikada nije prebolela. Džen je pokušala da nastavi život dalje sa Džastinom Teruom, a sada je ulovljena u zamku, jer ona zaista voli Džastina, ali ne onoliko koliko voli Breda.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još