Tom Henks: Moja supruga je heroj, mogu samo da joj se poklonim

Tom Henks: Moja supruga je heroj, mogu samo da joj se poklonim

Autor: | 30/09/2016

0

Rita Vilson, supruga slavnog Toma Henksa, žestoko se čitave dve godine borila sa kancerom dojke.

Iako su mediji saznali za to, Tom je, u želji da ne ugrozi Ritinu intimu, potpuno odbijao da govori o toj borbi, ali se sve promenilo kada je Rita ozdravila.

Nakon što su joj odstranjene obe dojke, i Rita i Tom progovorili o nedaćama sa kojim su se njih dvoje susreli u poslednje dve godine.

Najpre Rita, koja je, sasvim očekivano, veoma zahvalna svom suprugu na svemu što je učinio kada joj je bilo najteže.

- Tom je bio moja snaga i podrška. Hrabrio me je, davao mi nadu i bio moja odlučnost u tim teškim trenucima - rekla je Rita.

Ipak, Tom Henks ne bi bio to što jeste kada ne bi skromno priznao da je njegova uloga u Ritinom oparavku, kako je rekao, "minimalna".

- Čitav teret je pao na nju, a u takvim situacijama sve što možete da uradite, kao partner, jeste da shvatite šta je najvažnije, a ja sam to uradio. Moj zadatak je bio minimalan, da budem oslonac, a ako ni to ne možete da uradite, onda ste jednostavno kukavica. Moja supruga je heroj. Nije posebna hrabrost biti suprug žene koja se bori sa kancerom. Ipak je sva hrabrost sveta u tim ženama. Jedino što mogu da uradim je da se poklonim svojoj ženi i da joj čestitam na izuzetnoj hrabrosti - rekao je Henks.

Rita i Tom su u skladnom i za Holivud nestvarno dugom braku čak 28 godina, i dokaz su da i u svetu džet seta postoji prava ljubav.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images

Pročitajte još