Robi Vilijams kao oligarh u novom spotu slavi ruske žurke (video)

Robi Vilijams kao oligarh u novom spotu slavi ruske žurke (video)

Autor: | 30/09/2016

0

Robi Vilijams je objavio video za najnoviji singl "Party like a Russian", što je ujedno i prva pesma s njegovog predstojećeg albuma "The Heavy Entertainment Show".

Novim singlom Robi je preuzeo novu, vrlo zanimljivu ulogu jer glumi prebogatog ruskog oligarha koji je okružen zgodnim plesačicama.

U pesmi se mogu čuti i delovi kompozicije Sergeja Prokofjeva "Ples vitezova" koja je deo njegovog baleta "Romeo i Julija".

Opisujući svoju ulogu u pesmi, Robi kaže da je inspiraciju dobio kada je shvatio da njegovi zemljaci Britanci misle da se provode najbolje na svetu.

- Jednostavno, to da pravimo najbolje žurke deo je britanskog identiteta i mi verujemo da je tako. Sigurno sve nacije to misle o sebi, ali ne postoji žurka kao što je ruska žurka - rekao je Robi.

Njegov 11. studijski album "Heavy Entertainment Show" biće objavljen za nekoliko dana, 4. novembra, a na nejmu će se možda naći i dugo iščekivani, novi duet Robija sa Kajli Minog. Prethodni duet "Kids" objavljen je sada već daleke 2000. godine, pa su obožavaoci i Kajli i Robija, malo je reći, nestrpljivi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Robi Vilijams