Ništa od novog braka Šeril Fernandez-Versini, "gospodin bivši" ne pristaje na razvod!

Ništa od novog braka Šeril Fernandez-Versini, "gospodin bivši" ne pristaje na razvod!

Autor: | 02/10/2016

0

Šeril (još uvek) Fernandez-Versini, izgleda neće moći da se uda za svog novog izabranika Lijama Pejna, jer "gospodin bivši", Žan Bernard Fernandez-Versini ne želi da potpiše papire za razvod braka!

Ovaj ugledni francuski restorater je zaključio da mu jedna tačka u tom ugovoru nikako ne odgovara i jednostavno rekao da ne želi da da Šeril razvod pod tim uslovima.

Začkoljica koja je sve stopirala je stavka koja Žanu zabranjuje da iznosi bilo kakve priče iz braka sa Šeril nakon razvoda. Tu spada pisanje knjige, razgovori sa novinarima, ali i odgovaranje na priče koje bi sama Šeril ispričala!

Da ova ljubavna melodrama bude još zamršenija, izgleda da je  Šeril trudna i da očekuje dete sa Lijamom, piše The Sun.

Drugari njenog bivšeg supruga su ispričali za The Mirror da im je Žan rekao da Šeril želi da ga "zezne", a neće joj zaboraviti ni kada nije bila uz nega kada mu je otac preminuo prošle godine.

Jedan od prijatelja je rekao:

- Žan je nastavio dalje. Za njega je prošla godina bila izuzetno teška, nakon što mu je preminuo otac, jer je ostao jedini živi član svoje porodice. A onda se tu desio i razvod u kome mu se nameće da potpiše neke gluposti, a time mu se suštinski zabranjuje u slučaju da Šeril bude pričala nešto o njihovom braku, da se brani i dokazuje da li je nešto istina ili ne. - rekao je prijatelj i naglasio:

- On nikada nije rekao ništa ružno o Šeril, ali je odavno shvatio, kada je sa svim nedaćama morao da se bori sam, da ona nije žena za njega. Trenutno se fokusirao na svoj novi restoran i želi da svako iz ove priče može ubrzo da nastavi sa svojim životom, sa kim god bilo ko od njih poželi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty/splash

Najnovije vesti