Muke Nikol Kidman: Bela i Konor su majku smatrali za opasnog neprijatelja

Muke Nikol Kidman: Bela i Konor su majku smatrali za opasnog neprijatelja

Autor: | 03/10/2016

0

Glumica Nikol Kidman je bila poražavajuće otuđena od svoje dvoje najstarije dece, a izgleda sve zahvaljujući njenom bivšem suprugu Tomu Kruzu i njegovoj sumnjivoj religiji, novoj Sajentologiji čiji pripadnici su očigledno spremni na sve...

Pored tvrdnji da su joj razgovori prisluškivani i da je sve to po nalogu odanog Sajentologa Toma, izgleda da su ova nova crkva i njihov program vođen kroz prljavu kampanju nakon gadnog razvoda, tada uspeli da okrenu i Nikolinu decu Belu i Konora protiv nje.

Sve ovo otkriva novinar Stiv Kenan u svojoj eksplozivnoj knjizi pod nazivom "Fer igra: Neverovatna neispričana priča o Sajentologiji u Australiji!.

Prema rečima Džona Brusoa, koji je nekada bio blizak sa Tomom, neko iz crkve je drilovao Belu, koja sada ima 23. godine, kao i Konora, 21, govoreći im kako je njihova majka podmukla osoba i opasan neprijatelj.

- Znam da su imali neku vrstu treninga za slučaj susreta sa potencijalnim izvorima problema, kao što je njihova majka - Bruso je ispričao Kenanu.

- Oni su tokom tih treninga i bilo kojih drugih prilika dobijali na tuce uvredljivih komentara o Nikol. Jednom prilikom, Konor i Bela su mi pričali kako su njih dvoje prepoznali u sopstvenoj majci "potencijalni izvor problema", kao što ih je crkva učila! Sećam se da sam pomislio: Vau, oni su već prisilno naterani da razmišljaju kako crkva nalaže!

Bivši Sajentolog Lija Ramini je takođe iznela šokantne detalje o Belinom i Konorevom stavu prema Nikol u svojoj knjizi "Troublemaker".

Ramini tvrdi da kada je upitala decu koliko često i da li uopšte viđaju majku, Bela je skočila i viknula: Ne ako mogu da biram! Naša majka je j*** izvor problema! - prenosi RadarOnline.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: nikol kidman