
Džejmi Oliver uspeo je da u samo jednoj emisiji navuče gnev velikog broja Španaca.
Razlog tome je način na koji je napravio tradicionalno špansko jelo paelju.
Umesto sa zečetinom ili sa morskim plodovima, kako se najčešće sprema, Džejmi je napravio sa kobasicom.
Ovako nešto nisu mogli da podnesu mnogi poklonici tradicionalne španske kuhinje što su mu jasno dali do znanja preko društveni mreža.
Džejmi je tako makar na kratko uspeo da ujedini tradicionalno razjedinjene Špance.
Ali to mu nije prvi put jer je eksperimentisanje njegovo drugo ime.
Na isti način, britanski kuvar je izazavao burne reakcije naroda Zapadne Afrike kada je u tradicionalno jelo sa pirinčem, takozvani džolof, dodao vino i dosta netipičnih začina.
Pročitajte još
Sergej i Kristina Ćetković ovako slave krsnu slavu, niko ne sedi za stolom
Sergej i Kristina Ćetković slave Svetog Nikolu
20/12/2025
Saznajte višeŽeljko Joksimović oduševio! Premijera večeras u 20:12h
Željko Joksimović snimio duet sa Sašom Matićem
20/12/2025
Saznajte višeKome, ako ne njoj? Tamari Grujić dodeljena nagrada, bravo!
Tamara Grujić dobila nagradu za filantropiju
19/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)