
Džejmi Oliver uspeo je da u samo jednoj emisiji navuče gnev velikog broja Španaca.
Razlog tome je način na koji je napravio tradicionalno špansko jelo paelju.
Umesto sa zečetinom ili sa morskim plodovima, kako se najčešće sprema, Džejmi je napravio sa kobasicom.
Ovako nešto nisu mogli da podnesu mnogi poklonici tradicionalne španske kuhinje što su mu jasno dali do znanja preko društveni mreža.
Džejmi je tako makar na kratko uspeo da ujedini tradicionalno razjedinjene Špance.
Ali to mu nije prvi put jer je eksperimentisanje njegovo drugo ime.
Na isti način, britanski kuvar je izazavao burne reakcije naroda Zapadne Afrike kada je u tradicionalno jelo sa pirinčem, takozvani džolof, dodao vino i dosta netipičnih začina.
Pročitajte još
Sunce, palme i okean: Zimovanje Marije Šerifović može da počne
Marija Šerifović otputovala na Bali
21/12/2025
Saznajte višeRođena sestra Džordža Klunija izgubila bitku sa rakom: Bila je moj heroj!
Preminula sestra Džordža Klunija
21/12/2025
Saznajte višeNiko srećniji od roditelja: Bilja i Aca danas primaju čestitke, sin jedinac podelio najlepšu vest
Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića diplomirao
21/12/2025
Saznajte višePevač sa inženjerskom diplomom, Mirza Selimović završio je težak državni fakultet
Mirza Selimović ima diplomu Građevinskog fakulteta
20/12/2025
Saznajte više
Komentari (0)