Džejmi Oliver uspeo je da u samo jednoj emisiji navuče gnev velikog broja Španaca.
Razlog tome je način na koji je napravio tradicionalno špansko jelo paelju.
Umesto sa zečetinom ili sa morskim plodovima, kako se najčešće sprema, Džejmi je napravio sa kobasicom.
Ovako nešto nisu mogli da podnesu mnogi poklonici tradicionalne španske kuhinje što su mu jasno dali do znanja preko društveni mreža.
Džejmi je tako makar na kratko uspeo da ujedini tradicionalno razjedinjene Špance.
Ali to mu nije prvi put jer je eksperimentisanje njegovo drugo ime.
Na isti način, britanski kuvar je izazavao burne reakcije naroda Zapadne Afrike kada je u tradicionalno jelo sa pirinčem, takozvani džolof, dodao vino i dosta netipičnih začina.
Pročitajte još
Živi između tri grada: Sestru Marka Jarića retko viđamo u javnosti, kažu da liči na slavnog brata
Sestra Marka Jarića je uspešna dizajnerka
26/04/2024
Saznajte višeRastin otac ne odvaja se od bolesnog sina: Snimak iz bolnice sve govori
Otac Stefana Đurića Raste je uz sina
26/04/2024
Saznajte višeMoreno Debartoli, dečak iz filma Otac na službenom putu, danas je uspešan kuvar
26/04/2024
Saznajte višeNovim grobljem odzvanjaju reči Ognjena Jankovića: Spremni smo na sve što nam sledi...
Ognjen Janković održao potresan govor na sahrani bivše supruge
26/04/2024
Saznajte višeSahrana Bojane Janković: Bivši muž došao sa Milenom Radulović, sestra Ivana i starija ćerka zanemele
Sahrana Bojane Janković
26/04/2024
Saznajte više
Komentari (0)