Društveni život? Viktorija Bekam zbog dece ne zna šta je to

Društveni život? Viktorija Bekam zbog dece ne zna šta je to

Autor: | 09/10/2016

0

Većina ljudi koji imaju 240 miliona funti na računu (ili manje) sasvim sigurno bi unajmila nekoga da pomažu oko porodičnih obaveza i kućnih poslova.

Ipak, Viktorija Bekam, majka četvoro dece, voli da se o njima brine sama, makar zbog toga trpeo i njen društveni život.

Bivša "Spajsica", zajedno sa suprugom Dejvidom Bekamom, samostalno podiže Bruklina, Romea, Kruza i najmlađu Harper.

Za "Sunday People" Viktorija je otvoreno priznala ono što će mnogima zvučati neverovatno:

- Nemam društveni život. Moje četvoro dece i Dejvid su moj prioritet. Kada treba da se ide na roditeljski sastanak, ja sam tamo. Retko se dešava da smo i Dejvid i ja istovremeno van kuće. Radimo s njima domaći, kupamo ih, uspavljujemo.

Čuvena dizajnerka kaže da svakodnevno vozi skuterom u školu i sa kapije školskog dvorišta joj maše dok devojčica ulazi u zgradu.

- Platiti nekome da radi te stvari umesto vas da bi vam to olakšalo život nije pogrešno, ali su te obaveze meni ipak veoma važne.

Izgleda da je Viktorija promenila svoje mišljenje o tome treba li unajmiti nekoga za čuvanje dece, jer je 2013. priznala da je unajmljivala dadilju, kućnu pomoćnicu, kao i ličnog kuvara koji se zvao Kris. U to vreme Viktorija je govorila malo drugačije.

- Teško je žonglirati kada imate posao, decu i supruga koji često putuje. Imam malu pomoć, unajmila sam dadilju, ne mogu sve sama da postignem. Zaista uživam u majčinstvu, obiožavam decu, i sve bih učinila za njih. Ali, volim i svoj posao. Mislim da svako ko kaže da je to lako uskladiti zapravo laže.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: viktorija bekam