Dženifer Garner najavljuje pomirenje: Mi smo moderna familija i mislim da nam ide veoma dobro

Dženifer Garner najavljuje pomirenje: Mi smo moderna familija i mislim da nam ide veoma dobro

Autor: | 11/10/2016

0

Bez obzira što je od njihovog prekida veze prošlo 15 meseci Ben Aflek i Dženifer Garner i dalje čine sve kako bi njihovo troje dece što lakše podnelo potencijalni razvod.

Njih dvoje su uprkos svemu veoma posvećenosti doborbiti Vajolet, Serafini i Samjuela i bez obzira na razdvojenost par je i dalje tu za izradu domaćih, igranje, obrazovanje...

- Činimo najbolje što možemo. Moj segment roditeljstva je više da pazim šta rade i da se zabavljam. Domaći nije za mene. To je više zadatak za Dženifer - priznao je Ben Aflek.

Ipak njih dvoje se često mogu videti kao zajedno kao pravi roditelji vode decu u školu.

Podsetimo, zbog njegove afere sa bebisiterkom Ben i Dženifer su se rastali 30. juna 2015. tačno dan pre 10. godišnjice njihovog venčanja.

Ipak to nije značio i kraj njihovog odnosa.

Holivudski par je viđan u nekoliko navrata u prijateljskim ali i romantičnim situacijama, a koliko su im deca bitna svedoči i to da je Dženifer sa svo troje otišla u posetu Benu koji je snimao film u Evropi.

Samo da bi, kako kaže, porodica bila na okupu.

- U suštini i nemate puno izbora ako želite dobre odnose u porodici. Mi smo definitivno moderna familija i mislim da nam ide veoma dobro - rekla je Dženifer dajući još jedna nagoveštaj da bi glumački par uskoro mogao da ponovo živi pod jednim krovom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/p. p. Guliver/Getty/Splash