Blek Čajna nije dostigla željenu težinu, ugojila se "samo" 50 kilograma? (video)

Blek Čajna nije dostigla željenu težinu, ugojila se "samo" 50 kilograma? (video)

Autor: | 12/10/2016

0

Blek Čajna koja uskoro treba da se porodi i na svet donese devojčicu, uživa sa svojim verenikom Robom Kardašijanom, ali i vodi računa da se "dovoljno" ugoji tokom trudnoće!

Jednom je izjavila kako joj je plan da tokom trudnoće dobije oko 45. kilograma, ali očigledno joj ne ide nešto najbolje u tome, jer je još daleko od te kilaže, a porođaj je sve bliži.

Čajna je na Snepčetu podelila video na kojem je pokazala koja joj je trenutna težina, a ona je "samo"  85 kilograma! Na početku trudnoće Blek Čajna je imala oko 60 kilograma, tako da je dobitak od "tek" 25 kilograma ne veseli.

Blek je u junu izjavila: Želim, bez foliranja, da se tokom trudnoće ugojim 45 kilograma. Ima da se nagojim, a onda ću da se prepolovim za čas!

Njen plan je da nakon trudnoće kilažu vrati na ispod 60 kilograma, koju će dobiti uz pomoć planiranih restriktivnih dijeta, treningom i detoks tretmanima koje je osmislila. Blek je otkrila i da je kada je rodila svoje prvo dete, sina Kinga Kaira kojeg ima iz veze sa reperom Tajogom bila slične težine kao i sada: "Kada sam rodila Kinga 2012. godine imala sam 84. kilograma!", prenosi DailyMail.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty/Splash

Najnovije vesti