Kajli Džener: Osećala sam se strašno, mislila sam da niko ne želi da me poljubi zbog mojih usana (video)

Kajli Džener: Osećala sam se strašno, mislila sam da niko ne želi da me poljubi zbog mojih usana (video)

Autor: | 12/10/2016

0

Članica klana Kardašijan, Kajli Džener  koja ima samo 19. godina, je otkrila da se osećala strašno nesigurno i ranjivo, da je mislila da niko ne želi da je poljubi, te da je to razlog zašto je stavila filere u usne.

- To je bila moja nesigurnost koja me drži čitavog života - rekla je Kajli u intervjuu za magazin "Complex".

U intervjuu se prisetila i  jedne zgode iz škole kada je momak sa kojim se poljubila prokomentarisao njene usne:

- Momak s kojim sam se poljubila mi je rekao doslovno: "Tvoje usn jesu zaista male, ali se zato dobro ljubiš. Nisam verovao da će poljubac sa takvim usnama biti tako dobar!" To je bilo toliko nepristojno i grubo - rekla je Kajli i nastavila - Od tog trena mi se činilo da svaki momak sa kojim razgovaram zuri u moje usne. Osećala sam se kao da niko ne želi da me poljubi...

Glasine da je uradila korekcije na usnama i da je dodala filere krenule su još 2014. godine, ali  je Kajli to negirala. Ali, 2015. ona najzad otkriva da je stavila filere u usne, a da je prvi put to uradila sa 16. godina.

Na pitanje zašto je lagala da je stavila filere, Kajli je rekla:

- Nisam želela da budem loš uzor i širim negativan uticaj na mlade. Nisam želela da ljudi pomisle da je uredu popuniti usne samo da bi se osećali bolje i imali bolje mišljennje o sebi.

Ipak, Džener je priznala da je u početku malo i preterala sa injekcijama:

- Kada prvi put uradite usne odmah ste u fazonu - O mogle bi da budu malo punije sa ove strane! Tako da sam se gotovo odmah vratila i rekla da su "pale" i da bi mogle ipak da budu malo veće. Ali preterala sam i bilo je vrlo bolno!

Ona ne priznaje da je radila još neke estetske intervencije na sebi i insistira na tome da su usne jedino što je korigovala na sebi, piše DailyMail.

- Zaista je nervirajuće da svakodnevno slušate da ste potpuno lažna, plastična osoba, a da vi to niste. Skoro svakog dana izroni neka nova priča o meni takvog tipa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: kajli džener