Krisi Tajgen: Srećni smo što je Kim dobro, sve je moglo da bude mnogo gore

Krisi Tajgen: Srećni smo što je Kim dobro, sve je moglo da bude mnogo gore

Autor: | 16/10/2016

0

Krisi Tajgen je otvorila dušu povodom pljačke u kojoj je njena bliska prijateljica Kim Kardašijan ostala bez skupocenog nakita, a prema nekim izvorima, umalo i bez glave na ramenima.

- Bila sam prestravljena. Da se nešto zaista veliko i strašno dogodilo shvatila sam kada se pojavio taj video na kome se vidi kako Kanje Vest napušta koncert - rekla je Krisi za "US Weekly".

- Srce mi je sišlo u pete, a tek kada sam čula čitavu priču, stvarno sam se prestravila. To je moglo da se dogodi bilo kome. Dok sam slušala detalje, znajući da su joj deca ostala kod kuće, znajući da je Kim toliko draga, otvorena i iskrena, nisam mogla da verujem šta ju je snašlo - kaže Krisi.

Ona se osvrnula i na ulogu koju su u toj pljački mogle da imaju i koju su verovatno i imale društvene mreže.

- Obe živimo potpuno otvorene živote, ništa ne krijemo. Zato je njeni obožavaoci i vole toliko. Vole da vide ko joj se pojavljuje, a ko nestaje iz života, njen dom, njen dom i njene veze. Mi sve to delimo i ne misleći da bi neko opasan te informacije mogao da upotrebi za nešto nasilno. I ja svakodnevno delim s drugima detalje o svom domu i svom životu. Ali, Kim je ipak dobro. Ona je dobro mada je sve moglo da bude mnogo strašnije, zato smo i srećno što je ona sada OK - objasnila je Krisi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Najnovije vesti