Kad ti je tata predsednik Amerike: Barak Obama imitira svoje ćerke kako kucaju poruke na telefonu (video)

Kad ti je tata predsednik Amerike: Barak Obama imitira svoje ćerke kako kucaju poruke na telefonu (video)

Autor: | 18/10/2016

0

 

Pre nego što je postao predsednik Amerike, Barak Obama je bio prvenstveno samo otac dvema ćerkama, koje su danas tinejdžerke.

Tako je i ovoga puta postao samo otac, a ne predsednik, te je prilikom posete jednoj srednjoj školi, "Benjamin Banneker Academic High School", u Vašingtonu, iskoristio priliku da se zabavi sa mladima. Pustio ih je da ga čekaju na način koji je, kako im je rekao, za njega potpuno razumljiv.

- Dobra stvar što ste svi poneli svoje telefone sa sobom - rekao je Barak, a onda je počeo sa imitacijom svojih ćerki kako i one kucaju poruke na mobilnom telefonu.

Obama nije rekao koju od ćerki tačno imitira, da li Sašu koja ima 15. godina ili Maliju koja ima 18. godina, ali verujemo da je bilo malo od obe.

 

Ali, da ne bi ispalo da se podsmeva svojoj deci, Barak Obama je svečano demonstrirao i svoje "umeće" u pravljenju selfija. Što je nasmejalo sve prisutne.

Predsednik USA je takođe pričao o danima kada je on bio mlad i kada nisu postojali mobilni, SMS poruke... Napomenuvši da moraju da skupe hrabrost i da se uživo suoče sa izvorom svojih problema, umesto da pišu poruke.

- Morali smo nekada da šaljemo male poruke, na papiru. Ali nakon toga smo, ako nam se neko dopadao, morali da se odvažimo i nađemo sa tom osobom i razgovaramo sa njom. Tako da bi i vama moglo da se nešto tako dogodi jednog dana - rekao je okupljenima.

Da li su učenici razumeli ovo, jer, ipak, Barak je "stara škola"...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Barak Obama

Najnovije vesti