Borba je trajala četiri godine: Ričard Gir je i zvanično razveden

Borba je trajala četiri godine: Ričard Gir je i zvanično razveden

Autor: | 19/10/2016

0

Četiri godine bilo je potrebno da se Ričard GirKeri Lovel dogovore kako da podele 120 miliona dolara koje su stekli u braku.

Dogovor je konačno postignut, a to je stvorilo i mogućnost da se i okonča njihov brak sklopljen 2002, pa je čuveni holivudski srcelomac i zvanično razveden.

Ričard i Keri Lovel

Njegova, sada već bivša supruga i nekadašnja Bond devojka podnela je zahtev za razvod braka 2012, posle deset godina braka. Oko starateljstva nad sinom Homerom dogovorili su se vrlo lako, ali je stvar zapela kada je trebalo rasporediti pomenutih 120 miliona dolara.

Ričard i Keri dobili su sina Homera 2000, a dve godine kasnije su se venčali. Glumica već ima ćerku Hanu sa glumcem Grifinom Danom.

Detalji sporazuma nisu dostpuni javnosti, ali pretpostavlja se da je Gir spreman da supruzi isplati velike sume novca. Ovog leta prodao je kuću od 12 soba u Hemptonsu za 33 miliona dolara, što je skoro dvostruko manje od iznosa koji je tražio kada je kuću stavio na prodaju.

Gir je prethodno bio oženjen manekenkom Sindi Kraford od 1991 do 1995. godine. Trenutno je u vezi sa 33-godišnjom Alehandrom Silvom.

Sa Alehandrom Silvom

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: ričard gir