Madona obećala "seksualne usuge" u zamenu za glasove za Hilari?

Madona obećala "seksualne usuge" u zamenu za glasove za Hilari?

Autor: | 19/10/2016

0

 

Madona je neko ko od svog prvog pojavljivanja na sceni važi za ženu koja će vas šokirati svojim izgledom, izjavama, tako da nije bilo iznenađenje da će u vreme izbora u Americi reći ili učiniti nešto u svom prepoznatljivom stilu.

Madona je pokazala da ume da od loših političkih viceva napravi najbolje, kada se pojavila na sceni kod komičarke Ejmi Šumer na njenom nastupu u Njujorku.

Pop legenda se nije ni malo snebivala, već je uzela mikrofon u ruke pred prepunim Medison Skver Gardenom.

Madona je započela priču šalom na svoj račun, rekavši da ne prima više fotografije muških polnih organa, ako vlasnici istih ne uzmu udela u kampanji za Hilari Klinton, piše MailOnline.

Šokantna zvezda je zatim nastavila:

- Bolje da se sada sklonim sa scene, jer neko neverovatno zabavan treba da bude na njoj, dame i gospodo, samo još jedna stvar pre nego što vam predstavim ovog genija komedije - rekla je Madona a onda zaprepastila sve, ako je to ikako moguće:

- Ako glasate za Hilari od mene ćete dobiti blowjob. Okej? Baš sam dobra. Nisam neka glupača, ali nisam ni obična "alatka". Radim to polako, sa dosta kontakta očima... i da, gutam!

Ova njena izjava je pobrala neverovatan aplauz od publike pre nego što je na scenu izašla njena dobra prijateljica Ejmi na koju je, kako je rekla sama Madona, "Ludo ljubomorna jer bi i ona volela da je komičarka".

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/splash
Tagovi: madona