Anđelina Džoli dobila prekor od svoje dadilje: Prekini da mučiš Breda, postaješ kao tvoja majka!

Anđelina Džoli dobila prekor od svoje dadilje: Prekini da mučiš Breda, postaješ kao tvoja majka!

Autor: | 19/10/2016

0

Dadilja Anđeline Džoli je odlučila da se umeša u razvod svoje miljenice i da joj poruči da ostavi Breda na miru i ne koristi decu kao oružje protiv njega.

Očajna Krisen Morel kaže da je duboko zabrinuta što  vidi kako njena štićenica demonizuje svog uskoro bivšeg muža koristeći njihovu decu kao "oružje" protiv njega - baš kao što je i Anđelinnina majka učinila njoj dok je bila dete.

Morel, (63), se brinula o Anđelini dok je bila mala i bila je bliska prijateljica sa njenom majkom Maršelin Bertrand, pre nego što je ona preminula od raka.

Ona navodi da postoji jasna paralela između onoga što se trenutno dešava i onoga što se desilo u Anđelininom problematičnom detinjstvu, kada je njena majka potpuno odvojila njihovog oca Džona Vojta od nje i njenog brata, što je vodilo do godina potpunog udaljavanja i skrivanja emotivnog bola kod njih dvoje.

U ekskluzivnom intervjuu za DailyMail, Morel je rekla:

- Sve ovo pričam jer želim da prenesem poruku Anđelini, do koje mi je zaista veoma stalo. Želim da joj kažem: Molim te ne odvajaj Breda od dece. Ne koristi decu kao "oružje" u svom razvodu i nemoj da demonizuješ svog supruga.

Jer, to je tačno ono što je i tvoja majka uradila kada se razvodila od tvog oca. A kao rezultat toga ti si dobila detinjstvo puno samoće i trauma. Zašto bi želela da se takva tragedija dogodi i tvojoj deci?

Bojim se da Anđelina ponavlja prošlost - ponavlja iste greške koje je činila i njena majka tokom razvoda. Zato želim da joj sve ovo kažem pre nego što bude suviše kasno. - ispričala je emocijama ophrvana dadilja.

Baka Morel je otkrila da je Anđelinina majka izbegavala i da pogleda svoju ćerku jer ju je strašno podsećala na njenog muža koji ju je prevario i pobegao sa mladom studentkinjom Stejsi Pikrin.

Dadilja je rekla da su Anđelina i njen brat Džejms Heven (43)  odrasli uz gomilu dadilja i da ih je majka često koristila za napad na tatu ženskaroša.

- Anđelina je za mene bila jedno usamljeno i problematično dete. Jer, još dok se ona nije rodila, njena majka se uverila da je muž vara sa studentkinjom.

To joj je slomilo srce, a atmosfera u kući je postala jako napeta. Od tog momenta njih dvoje su se često žestoko svađali.

U jednom momentu on je počeo da iznajmljuje stan iznad njihovog. Još uvek se sećam adrese na Beverli Hilsu. Tu je trebala da bude smeštena Džonova produkcijska kompanija, ali na kraju je tamo završila Anđelina sa gomilom dadilja. Bukvalno je bila tri sprata iznad stana u kome je živela njena majka sa malim Džejmijem. Majčin stan je bio divno dekorisan skupim nameštajem, dok je stan u kome je smeštena Anđelina uglavnom imao samo nešto malo nameštaja,  bele zidove i bele tepihe. Zvali smo ga "Bela kula".

Ona je imala dadilju koja bi je smeštala u krevet, ali i onu koja bi je ujutro budila. Uvek sam mislila da je to strašno uznemirujuće za jedno dete jer Maršelin nije provodila vreme sa svojom ćerkom u tom osetljivom periodu dok je bila mala.

Jednom mi je rekla: Endži toliko liči na svog oca da mi to strašno teško pada. Borila se da se ne veže za svoje dete onako kao što se vezala za svog supruga.

Ali sam joj ipak rekla: Moraš da budeš bliskija i okupiš ih oko sebe, učini to zbog dece. To je upravo ista stvar koju želim da kažem i Anđelini - ispričala je dadilja Anđeline Džoli.

Da li će Anđelina poslušati savet svoje dadilje i neće poći stopama svoje majke ili je naučeno u detinjstvu mnogo jače od racionalnog?

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Pročitajte još