Džej Zi želi još jedno dete, Bijonse prezauzeta karijerom

Džej Zi želi još jedno dete, Bijonse prezauzeta karijerom

Autor: | 21/10/2016

0

Jedno od pitanja koje najviše muči njene fanove je  kada će Bijonse ponovo zatrudneti, a vesti o njenom navodnoj trudnoći malo-malo se pojavljuju u medijima.

Međutim, prema saznanjima do kojih je došao tabloidni portal "Radar online", Bijonse u bliskoj budućnosti uopšte ne namerava da ostane trudna.

Neimenovani izvor navodi da je Bijonse rekla otvoreno rekla svome suprugu Džej Ziju da trenutno nema želju da ostane u drugom stanju.

- Džej Zi želi drugo dete već dugo i vrši pritisak na Bijonse da prošire porodicu. On bi veoma voleo da Bijonse malo "ukoči" kada je u pitanju njena karijera. Razlog tome je što on u poslednjih nekoliko meseci ima pune ruke posla oko njihove ćerkice, jer Bijonse ne stiže zbog obaveza oko svoje "Formation" turneje - kaže izvor.

Ukoliko se ovo ispostavi kao istina, to će baciti sasvim drugačije svetlo na brak Bijonse i Džej Zija.

Prošlog meseca se pojavila priča prema kojoj je odnos dvoje supružnika drastično drugačiji: Bijonse je, navodno ta koja, po svaku cenu želi još jedno dete, ali joj ne polazi za rukom da zatrudni jer je pod prevelikim stresom zbog Džej Zijevih afera. Bilo je čak glasina i da slavna pevačica posećuje specijaliste za akupunkturu, ali joj to nije pomoglo.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: bijonse džej zi