Tom Kruz i dalje šalje rođendanske poklone Dakoti Fening (video)

Tom Kruz i dalje šalje rođendanske poklone Dakoti Fening (video)

Autor: | 22/10/2016

0

 

Iako odavno nema više 11. godina i iza nje je je već lepa i uspešna filmska karijera, za Toma Kruza je Dakota Fening i dalje devojčica i on ne zaboravlja ni jedan njen rođendan.

Podsećanja radi, Dakota sada ima 22. godine i iza nje su već davno ostvarenja poput "Uptown Girls" i "The Cat in the Hat". Ona glumi od svoje šeste godine, te je zanat izbrusila uz mnoge glumačke legende, jer iza nje je već zavidna glumačka karijera.

U emisiji "Watch What Happens Live", Endi Koen je upitao Dakotu o glumcima koji su joj važni i koji su ostavili upečatljiv trag u njenom životu.

Kada je red došao na Toma Kruza, Dakota je ispričala jednu zanimljivu anegdotu.

- On mi šalje rođendanske poklone još od vremena kada sam imala 11 godina. Divne poklone!

Napomenula je, pošto su ona i Tom prijatelji za čitav život, da je pomislila da će ta njegova navika prestati u jednom momentu:

- Uvek sam mislila: O kada napunim 18. on će verovatno prestati da mi šalje poklone. Ma, kada napunim 21. sigurno će prestati... I tako svake godine. To je ipak tako drago od njega - rekla je Dakota.

Ali, kakvi su to pokloni koje dobija od Toma?

- Obično su to cipele - kroz osmeh je rekla Dakota, ali nije otkrila o kom brendu cipela se radi i da li je u pitanju neki poseban stil.

Ipak, dovoljno je znati da svake godine, 23. februara Dakota dobija novi par cipela od svog velikog prijatelja Toma Kruza, piše Vanityfair.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty